Пасля выпрабаванне працягвалася некалькі дзен, мне ўдалося разблакаваць сітуацыю эбу, з іншага праграміста.
Вось схема, якую я напісаў на маім эбу.
Можна было б мець свае меркаванне, нават для таго, каб паспрабаваць зрабіць некаторыя змены самастойна?
Тады, у чаканні программатор для эбу, што неўзабаве павінна атрымліваю дадому, я спрабаваў зрабіць карту, з двума зменамі. Нічога, што; цэнтральны рэцыркуляцыі Адпрацаваўшых газаў, павышэнне абаротаў халастога ходу, змяненне кіравання swirl, каб пакінуць іх адкрытымі, і swich off датчыка Dpf. Для апошняга я не закрануў нічога іншага.
Таксама, чаму? не s? куды пакласці рукі.
Калі хто-небудзь хоча ей даць, паглядзім, па меншай меры, каб зразумець, ці есць змены, якія я зрабіў, не маюць грубых памылак.
Іншыя параметры не былі змененыя.
Удзельнік з зыходнага файла ? ўкладанне ў папярэднім пасце на гэта.
У ecu ? адзін Edc16C39 Альфа 159 1,9 Jtdm 160-252.
Ок, дзякуй Спорт.
Адносна ўсе гэта, і ўспомніў, калі ? так.
Cos? я пазнаю, як правільна змяніць крывыя, перш чым рабіць pastrocchi.
Сення вечарам, гуляючы з Ecm, я зразумеў некалькі рэчаў....
Што тычыцца Dpf, акрамя Swich-off, есць іншыя крывыя чапаць?
Мая ? адзін 160-252, і, чытаючы ў розных скардзіліся на засмечаных 1000% defappando.
Прывітанне.
Я скончыў крывыя, што ты паказаў мне.
Калі вы хочаце, каб зірнуць зноў.... я нават перарабіў яго swich-оф dpf.
Я не судзімы файл з Ecusafe ці Раз, чаму? я зразумеў адну рэч:
але ? нармальна, што пасля таго, як зрабілі змены з Ecm на характарыстыкі, я лічу, што кропку на карце рэтушаваць; што вы не можаце сабраць, крычы?
Калі вы глядзіце ў 2D-файл, які я змяніў, па адрасе 1FDF9C, c'? змяненне, якое я не выканаў.
Таксама, чаму? калі мой Ecm спалучае ў сабе casini непажаданых ? бескарысна, што я працягваю яго выкарыстоўваць....
Прашу прабачэння за падвойны пытанне, але я зразумеў, разыходжанні пакуль я пісаў....