Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: Пачатак

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    14

Пачатак

Я заяўляю, што я цалкам нуб, я хацеў бы пачаць у канцы матэрыялу, першапачаткова для дыягностыкі, а затым у спакоі, калі б можна было паспрабаваць перапрызначыць, толькі ў якасці хобі, на мой аўтамабіль Audi A4 Avant 2005 года без FAP што я павінен забяспечыць, каб пачаць?

Ах, я забыўся, A4 2000 TDI 140 л. с.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-03-2014 да 17:22

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў tittaz Visualizza Messaggio
    Ах, я забыўся, A4 2000 TDI 140 л. с.
    прывітанне tittaz сардэчна запрашаем, калі вы хочаце выдаткаваць мала, я б парэкамендаваў вам, як дыягностыкі autocom і супаставіць mpps або коні, і я думаю, што абодва вы можаце знайсці іх тут, на форуме, я думаю, што вам варта папрасіць мадэратараў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    14
    Прабачце мае невуцтва, у autocom ? праграмы або кабеля? І для маей машыны ідуць так жа добра, як mpps пеўнік?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    я пацвярджаю, добра сказаў, hgt.....autocom-гэта не праграма, а абсталяванне, якое дазваляе праводзіць дыягностыку (dtc-кадаваньне-check і г. д.) з нагоды праграмавання, я б сказаў, больш " пеўнік v2, што mpps, нават калі для вашай машыны добрыя абодва....адзін апошні савет, які я хачу вам даць, і думаю, што гэта-самы важны, будзьце асцярожныя, дзе вы купляеце, вакол есць усе, і яшчэ....., ускладзеных на msport (мадэратар) і перайсці спакойна і бяспечна паверце ....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    14
    Бачыў, што мая жонка opel zafiraB 1.9 CDTI 100 л. с. 2006 года ў mpps таксама добра відаць, што каштуе менш, чым пеўнік ці я павінен ісці на перах?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў tittaz Visualizza Messaggio
    Бачыў, што мая жонка opel zafiraB 1.9 CDTI 100 л. с. 2006 года ў mpps таксама добра відаць, што каштуе менш, чым пеўнік ці я павінен ісці на перах?
    tittaz калі вы хочаце перастрахавацца певень v2, але іх праві і два ? лепш раз mpps на recovery працуе лепш ад таго, што я асабіста бачыў....певень v2 таму многія аўтамабілі ў больш...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    14
    Добра, тады я паведамляю вам, і я вырашыў, магчыма, родаў з 1, а затым, калі мне брыстоль імкнуся espandermi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    залежыць ад таго, колькі вы хочаце выдаткаваць.....сення kess v2 працуе даволі добра....атрымаць інфармацыю з msport ведаць, " вам, безумоўна, значна лепш за мяне...

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •