Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: ford transit 1.8 cdti

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199

ford transit 1.8 cdti

прывітанне ўсім, у мяне transit ke, калі дарогі назад выключаецца, затым ен уяўляе, як мінімум, на ўзлеты і падзенні вельмі inregolare у pompista кажа цы з'яўляюцца inniettori мне здаецца дзіўным, xk? аўтамабіль не pikkia і не паліць? вы можаце сказаць мне, ваша меркаванне

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    выбачайце, ніхто не меў праблем cn гэты аўтамабіль??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Мы хацелі б дыягназ-й? старанна, каб убачыць, калі існуюць памылкі. У ognicaso у мяне была аналагічная праблема з transit майго кліента, з бягучых адключэнняў ў перадачы, было праводкі сістэмы рэцыркуляцыі ог зламаны,казуістыка адмоў гэтых рухавікоў, кажа аб частай замены датчыкаў распредвала, ад гарачай індыкатар свечак напальвання гарыць і аднаўлення да выключэння. Я паўтараю, па меншай меры было б зрабіць diagnosie убачыць, калі есць памылкі. Я не думаю, так праблема ў фарсунках, нават калі гэтыя вымярэння адхіленні burrette у пу? gi? даць адказ.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    праблема ? менавіта pompista ў зрабіла тэст з бюретки кажа ke sn 3 inniettori мне ў дыягназ шыпамі ago датчык ціску паліва, і больш нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Калі pompista зрабіў тэст вышэйпададзенае, верагодна, былі адрамантаваць фарсункі. Але не ? сказаў, што адключэнне звязана з то. .

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    я думаю, тое ж самае і яшчэ, калі вы на самой справе аўтамабіль п'яце см губка

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •