усім прывітанне, тлумачу, што я даволі вопытны, так і механіка, электроніка што...
але c'? тое, што я проста не магу зразумець да канца!!!
загадзя дзякую тых, хто мне з гэтым справіцца? зразумець, што :-)
pnausmotorsport
усім прывітанне, тлумачу, што я даволі вопытны, так і механіка, электроніка што...
але c'? тое, што я проста не магу зразумець да канца!!!
загадзя дзякую тых, хто мне з гэтым справіцца? зразумець, што :-)
pnausmotorsport
Пост ін'екцыі, неабходныя для нагрэву уласна FAP і DPF ў фазе рэгенерацыі, у выніку непазбежна паступовае разжижение алею ў рухавіку з-за працэнт дызельнае паліва ўпырскваецца ў канцы, які, застаючыся несгоревшего, кола, уздоўж сценак цыліндраў і асядае ў масляном картэры.
Гэта з'ява непажаданае ? прама прапарцыйная частаце рэгенерацыі, а ? інтуітыўна зразумела, што sar? больш entit? у аўтамабілі праходзяць частыя маршруты ў гарадскіх корках ці на кароткія дыстанцыі, штодня на малой хуткасці?.
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
усе ясна? трубку, што ў dpf, то што толку?
Вы думаеце, што я на Opel майго брата я выдалены DPF, таму што мы былі сытыя па горла, замяніць алей, нягледзячы на DPF, у, калі яму яшчэ не было і, улічваючы праблемы
на leon 1.9 tdi 105 мы знайшлі больш за 1 кг масла больш!!
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
І некаторыя multijet мне ? уваход у майстэрню з парай акенцы ў блоку цыліндраў. Сярод розных стратэгій, якія ажыццяўляюцца з хаты, каб абыйсці праблемы c'? было дадаць 5? інжэктар.