Прывітанне ўсім!!!!я выявіў гэты сайт серфінгу ў інтэрнэце і шукаюць экспертаў у дачыненні да прадмета,? выскачыў profedssionalchiptuning.Мае патрэбу? ведаю, што ты нарадзіўся з маей страсці рухавікі,там увесь час, але мы атрымліваем у тым сэнсе, што есць адзін дзяржаўны, і як такой наемных мэтах, такім чынам, не ў мэтах заробку.? відавочна, усе,што сення веданне электронікі, рухавіка і ўсіх яго частак, як заўседы, пі? - неабходным.Я спрабаваў шмат вакол..але шчыра кажучы, я быў толькі рабаванне на мае выдаткі, так як elaboravo мой аўтамабіль, належачы на людзей, dichiratosi распрацоўшчыкамі, але ў мяне не было вялікага выніку,зрабіў st? што я два гады на даследаванні, каб зразумець, як добра працуе кіраванне рухавіком з дапамогай гэтых ecu і рознымі праграмістамі, каб нават ведаць, як attagliare раз і назаўжды, як адэкватнае адлюстраванне ў маей машыне.Я спадзяюся быць у патрэбным месцы.Я веру ў вас. На самай справе, калі я магу,то я прашу вас усіх, калі вы можаце мне дапамагчы ў гэтым стаўленні.дзякуй прывітанне!