Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206

Porsche 997 turbo год 2007 без ключоў

Прывітанне у мяне асаблівы выпадак-наш суайчыннік, які мае porsche 997 turbo 2007 года выпуску, і што не мае pi? ключы. У чым?? рашэнне якасць?/ цана выбару?
    Купіць замок з ключамі, і што тады?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў raffaell0 Visualizza Messaggio
    Прывітанне у мяне асаблівы выпадак-наш суайчыннік, які мае porsche 997 turbo 2007 года выпуску, і што не мае pi? ключы. У чым?? рашэнне якасць?/ цана выбару?
    Купіць замок з ключамі, і што тады?
    я мог бы для ўсяго на ecu, але вы павінны бачыць, што збірае, я ўбачыў, што вы можаце? працаваць нават на 17 immo off не ў мяне асабістага вопыту на гэты тып, чаму? у Італіі не могуць валодаць гэтыя машыны вы выявілі, фінансах і падатках пад домам пасля 10 хвілін, якія вы пайшлі, каб зрабіць крок

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Вы маеце рацыю, я магу зразумець.Я бачу ў палітычных дэбатах кожны вечар, і я думаю, што ен бачыць у кірунку, дзе павінна краіна-й? выдатны свет.А застаючыся на гэтую тэму нават не я, а вопыт. Вы павінны знайсці камплект, блок кіравання,замак, і ключы, і прыемнік цэнтральны замак? Вы ведаеце, што для кожнага сітуацыя c?? блок кіравання для сняданкаў. Я не ведаю, калі пу? дастаткова, cos?(дастаткова шмат, каб сказаць, што ? gi? не малыя выдаткі).Праблема ? што вы купляеце ўсе, а не частка ? страх.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Прабачце, хлопцы, але калі разабраць замак і блок ўключэння і робіце ricostrure ключ, а затым з абсталяваннем правільныя робіце транспондер ?? Аўтамабіля пачынаецца, як правіла, усе арыгінал. PS разліку кошт ключоў арыгінальныя, калі гульня вартая свечак...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Толькі з блокам робяць ключы? Дзе , як? Я s? толькі, што, калі ў вас ключы можна рабіць толькі ад Porsche zentrum.Толькі яны ў архіве зыходныя дадзеныя машыны. Акрамя таго, што вы маеце на ўвазе так, тыпу ўзлом, але ўладальнік хоча, каб з "Ключы" з вялікай. Затым, маючы вопыт ужо? з passat, і скажу вам, што нават капіраванне 1:1 ключ, толькі таму, што? дублікат быў чисс? дзе(кітайскі можа быць), не было.Я спажываецца 5.Усе, што пайшло не так.Прыпынак з калібра, быў лепей дзесятых розніцы.Гэта, як гаворыцца, калі gi? вы ведаеце, гэтых перажыванняў, і паглядзець заўседы есць рашэнне, прыведзеных вамі, то я не ніхто не, што робіць у гэтым выпадку. Для транспондеров? Я толькі змагла зрабіць група VAG, vag dash K. Але для porsche, што сродак мне трэба?З Autocom не раблю нават нічога, па меншай меры, я думаю.
    А, калі вы хочаце, мы таксама можам закрыць абмеркаванне, так? я не бачу прававой абароны чалавека qu?.У кваліфікацыі мне заўседы цікава ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    у італіі з сабачкам вам яны прайграваюць chuave металу, ужо зроблена-й? раз,і затым паўторна ствараеце транспондер для аўтамабіля ў вас есць, і пакладзеце на матацыкле без праблем
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Для ключа, ты павінен звярнуцца ў краму, які дублюе ключы ад машыны, і вы павінны спытаць, калі ? магчымасць працаваць на замак запальвання і замак дзверы (яны служаць як для канчатковай праверкі). Ключ, калі не ? даступны ім можна забяспечыць таксама вы acquistandola ў інтэрнэце (зрабіце хуткі пошук). Для транспондеров, неабходна мець інструмент, які генеруе код і праграмаванне чыпа. Адзін з гэтых ? у tmpro. ен павінен працаваць на гэтым аўтамабілі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •