Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 42

Абмеркаванне: альфа 159 2.0 jtdm

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    10

альфа 159 2.0 jtdm

добры дзень, прашу кансультацыі па праблема неаднаразова на маей 159 170 конскіх сіл. За 30000 км, запалілася лямпа жоўтая "калі ласка, праверце рухавік" без якога-небудзь зніжэння прадукцыйнасці. Сэрвіс змяніць? прычына ў лямбда-зонд. Замяніць гэтую, пасля 2000 км зноў такая ж праблема, і іншая замена зонда (не адно і тое ж). яшчэ 10000 км, новы эпізод, і апошні, альфа прадугледзеў адключыць яго і скінуць памылку. На мінулым тыдні ўключэння.......? у выпадку, калі не ўмяшацца радыкальна, каб ліквідаваць непрыемнасць. Я заяўляю, што намеснікі львова, шашы....што provvedo запусціць рухавік часам на сярэдніх і высокіх абарачэннях etc....вядома, есць эпізоды, якія раздражняюць і прымушаюць губляць час. Я хацеў бы рухавік й? гатовы, такім чынам, выдаленне dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог і перапрызначэння. Я жыву ў Рэгіене, і, калі б ўказанні, хто-то, які прыйшоў ад вас, у маім горадзе (нават раене Рыма), якія могуць умяшацца. Дзякуй усім, хто хоча адказаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    я не разумею, але калі загараецца кантрольная лямпа ў дыягностыцы памылак або dtc знаходзіцеся?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    10
    я не магу сказаць вам, альфа сцвярджаюць, што гэта лямбда. У любым выпадку, я хацеў бы выдаліць заглушку і ўсталяваць р? аказанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    У мяне есць сябар, у нагу, у Рыме, што пу? вам таксама трубу для выдалення dpf.
    Калі вы зацікаўлены, я пашлю табе кантакт у лічку.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    10
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    вы б ўдзячны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    добры дзень, я зацікаўлены я каб мой 159 120 л. з можна? мець кантакт у лічку.
    дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    прабачце,вы чу? на форуме..вы не павінны даведацца, як прымусіць вас працаваць??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    10
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    прабачце,вы чу? на форуме..вы не павінны даведацца, як прымусіць вас працаваць??
    я хачу зразумець рашэнні, а затым, каб зрабіць працу для каго ? вядома-й? магчымасць для мяне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Калі вы робіце працу, факты выпусціць зыходны файл, проста usb.
    Cos? калі вам больш? досвед працы і інтэрфейс, з якім чытанне ecu зможаце параўнаць арыгінальны файл з змененай і studiartelo.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    10
    Калі вы робіце працу, факты выпусціць зыходны файл, проста usb.
    Cos? калі вам больш? досвед працы і інтэрфейс, з якім чытанне ecu зможаце параўнаць арыгінальны файл з змененай і studiartelo.
    дзякуй за параду

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •