Прывітанне, мяне завуць альфонс, я тэлефаную з брэшыі, я займаюся гаражоў у якасці механіка і электрыка, і спецыялізуецца на ўстаноўкі спг і снд на працягу 10 гадоў, дапамагаючы бацьку, што працуе ў галіны больш за 40 у галіны установак звадкаванага газу і спг, я зарэгістраваўся, каб падзяліцца інфармацыяй і вопытам эксплуатацыі? каб даведацца, як фонд кіравання рухавіком ў электроніцы аўтамабіляў, асабліва ў апошніх тэхналогій, я хачу accquistare новы матэрыял, каб праграмаваць блокі кіравання бензін і дызель, і мне патрэбныя парады і вопыт.
Я дапамагаў у распрацоўцы некаторых праграм scodifica і цюнінг, bench? не ведаў добра асновы, я быў у асяроддзі добрых экспертаў, з цягам часу я страціў кантакты і я шукаю новых сяброў для абмену інфармацыяй і праграмнага забеспячэння.
мне цікава наведваць вашыя курсы, perlopi? цікавіць курсы па праграмаванні на з прамым упырскам бензінавы і дызельны непрамога, з часам нават дызель.
Я добра падрыхтаваны і ў мяне есць усе праграмнае забеспячэнне для кіравання, праграмавання сістэм lpg і cng, а таксама? трукі і змены.
Я хацеў бы быць аб'яднаныя, каб зрабіць з вамі курсы, а таксама? зрабіць для вас курсы на gpl і метан.
Час таму я купіў galletto 1260 і mpps v5 і upa-usb, я хацеў бы accquistare праграмістаў-й? сур'езныя....
Вы што мне параіце?
я думаў купіць fgtech54 з ktag jtag і bdm, kess v2 master без лічыльніка ? добры выбар? есць што-то лепш?
я хачу што-то больш? прафесійны, што galletto і mpps, час, f? я кінуў праз iaw 59f і 5нф з galletto і mpps, блакуюцца на запіс.
я хацеў бы, каб курсы праграмавання на бензін, хто мне параіце?
дзякуй усім