Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: Добры дзень, я ўяўляю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83

Добры дзень, я ўяўляю

Прывітанне, мяне завуць альфонс, я тэлефаную з брэшыі, я займаюся гаражоў у якасці механіка і электрыка, і спецыялізуецца на ўстаноўкі спг і снд на працягу 10 гадоў, дапамагаючы бацьку, што працуе ў галіны больш за 40 у галіны установак звадкаванага газу і спг, я зарэгістраваўся, каб падзяліцца інфармацыяй і вопытам эксплуатацыі? каб даведацца, як фонд кіравання рухавіком ў электроніцы аўтамабіляў, асабліва ў апошніх тэхналогій, я хачу accquistare новы матэрыял, каб праграмаваць блокі кіравання бензін і дызель, і мне патрэбныя парады і вопыт.
    Я дапамагаў у распрацоўцы некаторых праграм scodifica і цюнінг, bench? не ведаў добра асновы, я быў у асяроддзі добрых экспертаў, з цягам часу я страціў кантакты і я шукаю новых сяброў для абмену інфармацыяй і праграмнага забеспячэння.
    мне цікава наведваць вашыя курсы, perlopi? цікавіць курсы па праграмаванні на з прамым упырскам бензінавы і дызельны непрамога, з часам нават дызель.
    Я добра падрыхтаваны і ў мяне есць усе праграмнае забеспячэнне для кіравання, праграмавання сістэм lpg і cng, а таксама? трукі і змены.
    Я хацеў бы быць аб'яднаныя, каб зрабіць з вамі курсы, а таксама? зрабіць для вас курсы на gpl і метан.
    Час таму я купіў galletto 1260 і mpps v5 і upa-usb, я хацеў бы accquistare праграмістаў-й? сур'езныя....
    Вы што мне параіце?
    я думаў купіць fgtech54 з ktag jtag і bdm, kess v2 master без лічыльніка ? добры выбар? есць што-то лепш?
    я хачу што-то больш? прафесійны, што galletto і mpps, час, f? я кінуў праз iaw 59f і 5нф з galletto і mpps, блакуюцца на запіс.
    я хацеў бы, каб курсы праграмавання на бензін, хто мне параіце?

дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Добры дзень, дабро запрашаем. ...я магу параіць разлічваць на сэрвіс, які прапануе форум....што датычыцца праграмісты, kess + ktag вы на месцы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    я чуў, некаторыя kess2, што вы не блакуюць і яшчэ так, у вас есць хто-то верны, што ен прадае добры або дайце мне спасылку хто-то сур'езна?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zullo
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    сардэчна запрашаем альфонса ..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Добры дзень, дабро запрашаем на форум і добрае працяг
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    прывітанне, хлопцы, дзякуй, вы ведаеце, калі на сайце есць крама электроннай камерцыі? да каго я магу звярнуцца, каб купіць kess + ktag добрыя? сайт прапануе онлайн-курсы?
    я бачыў, што ў рыме рабіць, на курсы, я праломы, трохі lontanuccio і я не магу дазволіць сабе зайсці.
    там і раздзел, за дадатковую плату, каб зрабіць видеокурсы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Паведамленні
    911
    прывітанне і дабро запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfonsoh Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы, дзякуй, вы ведаеце, калі на сайце есць крама электроннай камерцыі? да каго я магу звярнуцца, каб купіць kess + ktag добрыя? сайт прапануе онлайн-курсы?
    я бачыў, што ў рыме рабіць, на курсы, я праломы, трохі lontanuccio і я не магу дазволіць сабе зайсці.
    там і раздзел, за дадатковую плату, каб зрабіць видеокурсы?
    калі можаце дапамагчы (info*professionalchiptuning.net)--курсы
    -дапамога ў
    -перапрызначэньне аўтамабіля транспартных сродкаў бензін
    -перапрызначэньне, аўтамабіль, аўтамабілі з дызельным рухавіком
    -перапрызначэньне руху транспартных сродкаў бензін
    -выдаленне fap (з афіцыйнага праграмнага забеспячэння і ўмяшання ў выпадку неабходнасці,паглядзець некаторыя edc16c39,siemens ppd,1.3 mjet і г. д.)
    -выдаленне клапан egr на edc15,edc16,edc17,marelli,siemens ppd,siemens sid 803,siemens sid 803a,delphy, вядома, на некаторых не выканальна, але будзе паведамлена, прааналізаваўшы файл для рэдагавання.
    -рашэнне аднавіць гарачае групы vag edc15,edc16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    дзякуй макс за савет, кантакт адразу ж, каб абсталяванне і дапамога.

дзякуй усім, што прынялі мяне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Прывітанне і дабро запрашаем

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання