Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Няспраўнасць ABS Audi A6

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52

Няспраўнасць ABS Audi A6

Добры вечар усім, сення мне прапанавалі зірнуць на ABS audi A6 ? ад p? што пры запуску выдае памылку і застаецца лямпа гарыць стацыянарнай і ABS не працуе. У дылерскай гэтага мой сябар сказаў, што трэба мяняць блок кіравання і помпа ў камплекце з notevolo размеркаваннем танны cos? ен сказаў, забыцца, што так шмат пра іх мала будзе знесены.... (&#128541 cos? вы ? зірнуў на мяне, і гаварыць з намі, яна распавяла, што ў прадстаўніцтве не маюць нават прыкладаецца тэстар і, што яны хрысцілі адразу, блок кіравання abs, як педафілаў....тая! Мне гэта здаецца дзіўным... улічваючы мой вялікі невуцтва ў дачыненні да вы ведаеце, скажыце мне, калі на гэтую мадэль audi, у яго былі праблемы на заводзе або пры вас ? ужо здаралася, блок кіравання ABS, які гарыць з вечара да раніцы? Калі вы ў стане выправіць? Ці можаце вы даць мне некалькі саветаў? Цяпер чакаю, што мне пакінуць машыну і проста не магу вам месца, DTC,
    Дзякуй!

AUDI A6 2.5 TDI ГОД 2002/2003
    Арт. ABS: 8E0 614 111 AH (сравн. нумар audi) abs bosch 5.3 (павінны) з ASR.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я з А6 3,0 ці меў непрыемнасці з датчыкам кута павароту..
    пасылаў ў няспраўнасці ABS і г.д..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    шмат разоў рэле галоўная завісае, паспрабуйце даць яму два ўдару з macchian ў рух паглядзець, калі вы, пойдуць і паспрабуйце ўсталяваць на нуль l памылка!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    20
    ...паглядзець, што тыя маюць блок кіравання асобна.... яе знайшлі пад дываном пярэдняга пасажыра ... і на 90% c'? вады !!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Gi? поспех, што на гэтых a6. Мы замянілі гідраўлічнага помпы dell abs. Прапаную падключыць тэстар vcds канкрэтнага audi, vw і праводзіць дыягностыку-й? магчымая прапампоўка заўседы з функцыя паказвае на тэстар "output test" і паглядзіце, што ен кажа вам, або, па крайняй меры, калі вам удалося патрапіць у дыягназ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    A6 2002 года??? Не ? той, убудаваная пад помпай??

Такім чынам, праблема ? толькі помпы... Я спытаў, каб ведаць, калі праблема вядомая. Улічваючы, што на майго сябра, яны нават не напалі на метр. Працую на цяжкія, сярэднія і легкія (і дарогі робяць) не мне ? калі-небудзь змяніцца група абс, калі паміж імі не быў з кузаваў неўзабаве зразумеў, што зварыла, не прыняць адпаведныя меры засцярогі!! На цяжкіх бывае так, што ol група EBS вы пашкодзілі паколькі модуль тармажэння электра-пнеўматычны кандэнсату з цыстэрнаў паветра intacchi розных датчыкаў ціску ўнутры яго. Але на гэтыя мадэлі ABS няма, я ніколі не сутыкаліся з праблемамі, актуальнымі. Дзякуй усім.. Калі хто ведае, даць мне іншыя прамыя правядзе працы? паспрабаваць... Тым часам я раблю праверку, што вы мне сказалі... Але блок кіравання ABS пад iedi пасажыра не ведала аб існаванні! Яшчэ раз дзякуй!!
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 11-02-2014 да 21:25

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •