Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119

Адлюстраванне EDC15C7 Alfa 147 115cv 332 536

Прывітанне,
    я толькі што быў прадставіцца, і адразу прыводжу тут мае сумненні і мае нявызначанасці.
    Я пачаў рабіць некаторыя змены (напрыклад, праграмнае забеспячэнне выкарыстанне WinOLS), спрабуючы захаваць логіку, змяняючы ВР, адпаведна, і вычисляя значэння разумна (можа быць).
    Паколькі я хачу зразумець, і не проста прымусіць працаваць больш? машына, я спрабаваў прытрымлівацца такой логікі ў зменах, пазбягаючы кідаць на дзясяткі адсоткаў, тут і l? выпадкова, у надзеі забраць нас.

Верагодна ? усе няправільна, для? калі не спрабую, не зможа вам у гэтым? ніколі

На дадзены момант карту ? загружаная ў аўтамабілі з вынікамі, на мой погляд, gi? pi? здавальняючымі.
    перш, чым я карту зрабіў трэнер у маім горадзе (былі ўжо? на машыне, калі купіў), і я павінен сказаць, што машына па параўнанні з "перад" ен жа (магчыма, лепшы) стральба ўверх, і я нават менш fumosit?.

Прыкладаю ўсе, што, так жа? што, калі хочаце, можаце праверыць. калі я пачну таксама mapppack на мяне (нічога, damos), спрабуючы ўключыць усе карты апісаны правільна.

Відавочна, што гэта ? толькі пачатак.

Логіка, што я ніжэй ? было наступнае :

- Egr зачынены з-Bit Switch (я таксама зрабіў карту, паставіўшы ўсе на максімум, нават калі не трэба было)
    - Змяненне запыце мэта на педаль
    - Карэкціроўка ВР і значэння AFR на Дым Map
    - Карэкціроўка Ціску турба (адпаведныя абмежавальнікі), каб s? заходзіце маса паветра дастаткова акіслення новага колькасці? паліва.
    - Змяненне "Абмежавальнік крутоўнага моманту", каб s? што ўваходзяць 80 Мг у рэжым максімальнага ккд
    - Змены ў iq limiter, каб пераканацца, што крокаў, усе неабходныя
    - Змяненне ў часы iniziezioni (з pre-iniez і без)
    - Змяненне ціску ў рампы (і, як следства абмежавальнікі)

Я думаю, што я павялічыла карту толькі "дзе падаюць" пазбягаючы smarmellare крокам у любым месцы.
    Авансы на дадзены момант з'яўляюцца Акцыі, бо як я павінен яшчэ зразумець, як распрацаваць стратэгію.

Цяпер сталевы алхімік я бачу, што ўводзяць ўсіх і 80mg і паветра выходзіць ? правільна, turbo часам вядзе сябе зусім іншыя часы піка нязначна (на некалькі секунд), але ў сярэднім ціск дасягнула значэння, паказаныя на карце.

Я карыстаюся гэтай магчымасцю зараз, каб спытаць што-то, а ? праўда, што на 1.9 усе карты жыцця (якія, 16x20) будуць у рэальнасці? прачытана да 16 (16х16), а на 2.4 выкарыстоўваецца, усе восі ?

У архіве павінны быць ўсе, я таксама паклаў hex для тых, хто хоча праверыць без winols.

Дайце мне ведаць, што вы думаеце... pendo-з вашых вуснаў (пальцаў).
    Alfa_147_forum.zip

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    прабачце, я заўважыў, што ў дадатку да тую версію файла. я нават уключаючы файл КРЫЧЫ.

332_536_Alfa_147_rev2.zip

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Я спрабаваў аптымізаваць усе карты жыцця. перш за ўсе, я змяніў апошнія два вр (з трох роўных 70mg/цыкл), давеўшы іх, адпаведна, 80 і 90 мг, адпаведна (cos? прытрымлівацца лепш ўпырску запыт 85mg).
    для трываласці, я выкарыстаў функцыю для excel ? "ПРАГНОЗ", што даў шэраг вядомых, дазваляе прагназаваць з некаторай бяспекі "статыстыка", які sar? наступнае значэнне.

я ўзяў гэтыя лічбы, і я іх ўстаўленыя, адпаведна, разліку на 80 і затым 90 мг.

раблю часопіс, я зразумеў, што пры максімальнай ўпырску і новай ціску turbo запыце як можна было чакаць, я меў пэўную неадпаведнасць паміж значэннем "патрабуецца" і то, рэальныя, для omogenizzare ўсе, я паменшыў карту, геаметрыі, змяніўшы яшчэ bp і масштабируя ў галіне неабходна, па-ранейшаму з выкарыстаннем сістэмы лінейны прагноз.

новы часопіс, і цяпер усе, здаецца, быць апостальскай.

Калі вы дасце мне дабраславеньне, я хацеў бы перайсці да часоў загадзя, толькі, што мне не хапае некаторай упэўненасці і баюся пашкодзіць я пакінуў усе ок. Мы можам паспрабаваць зрабіць што-небудзь разам ?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    я бяру назад усе, што я сказаў, праблем залішняга ціску turbo абсалютна не вырашаныя.
    прыкладаю апошні лог зрабіў пасля вяртання, кароткія тырады, але з папраўкай на турбіну ? сумнае.
    аддаю карту vnt арыгінал.

выпадкі розныя:
    - не, я зразумеў, кувалдай
    - сэнсарамі ? абсмаленыя
    - у дадатак да карце ад мяне змены есць і іншыя

help !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    і, вядома, я забыўся прымацаваць

вось ен -> mappa_85_test.zip

? было зроблена з *********** і модуль ELM 327, што, будучы bluetooth не свеціць "sincronicit?" аб дадзеных,...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Дзіўна, гэтую карту я ўжо? у базе дадзеных winols... у любым выпадку: прыемна намаганні, каб выкарыстоўваць логіку, але павялічыць усе восі і, такім чынам, усе значэння ў карту, не трэба нічога, проста працаваць на апошніх кропак.
    Увагу, што расход дызельнага паліва ў мм3 і не ў мг, гэта прымушае вас вылічыць afr занадта худы.
    Фільтры турба-занадта дакладнае ціск, 100mbar розніца ? сэнс, каб не даць збой, як толькі турбіна піка
    *79E92 хай крычы, не ? нічога, што магло б служыць табе!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Дзіўна, гэтую карту я ўжо? у базе дадзеных winols...
    у 332_536 альфа ? даволі часта ад таго, што бачу

у любым выпадку: прыгожы намаганні, каб выкарыстоўваць логіку, але павялічыць усе восі і, такім чынам, усе значэння ў карту не трэба нічога, проста працаваць на апошніх кропак.
    Я думаю, ты трошачкі маю на ўвазе карту дыму, прырашчэнне (у тэорыі) адлюстроўвае маштаб па восі x (всасываемого паветра), што я павінен зрабіць, каб вызваліць месца для новай вр.
    верагодна, дастаткова было змяніць толькі апошні слупок і пералічыць толькі для гэтага.

Увагу, што расход дызельнага паліва ў мм3 і не ў мг, гэта прымушае вас вылічыць afr занадта худы.
    я зрабіў проста МАСА ПАВЕТРА / Nuovo_AFR (Nuovo_AFR = ~14, як у мінулым bp врі). можа быць, я павінен падзяліць ultriormente для 0.85.

Так вы кажаце мне, што ўсе значэння IQ на edc15 ў мм3 ? Значэнне всасываемого паветра-ложак ад датчык выдатку паветра ? заўседы мм3 ?
    Фільтры турба-занадта дакладнае ціск, 100mbar розніца ? сэнс, каб не даць збой, як толькі турбіна піка
    modificher? такім чынам. Дзякуй

*79E92 хай крычы, не ? нічога, што магло б служыць табе!
    Толькі я прыходжу дадому правяраю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў gionag Visualizza Messaggio
    у 332_536 альфа ? даволі часта ад таго, што бачу

Я думаю, ты трошачкі маю на ўвазе карту дыму, прырашчэнне (у тэорыі) адлюстроўвае маштаб па восі x (всасываемого паветра), што я павінен зрабіць, каб вызваліць месца для новай вр.
    верагодна, дастаткова было змяніць толькі апошні слупок і пералічыць толькі для гэтага.

я зрабіў проста МАСА ПАВЕТРА / Nuovo_AFR (Nuovo_AFR = ~14, як у мінулым bp врі). можа быць, я павінен падзяліць ultriormente для 0.85.

Так вы кажаце мне, што ўсе значэння IQ на edc15 ў мм3 ? Значэнне всасываемого паветра-ложак ад датчык выдатку паветра ? заўседы мм3 ?

modificher? такім чынам. Дзякуй

Толькі я прыходжу дадому правяраю
    ?

у той жа час я рабіў псіхічнага паездку... папраўце мяне, калі я памыляюся.
    на датчык выдатку паветра павінны вярнуць значэння ў мг/дм3 (або мкг/л chedirsivoglia). у колькасць? замест таго, мм3.
    я раблю разлік:

атмасферны ціск : ~1бар
    ціск наддува адносна : 1.3bar (карта)
    ціск наддува абсалютнай = pressione_relativa + атмасфернай = 2.3bar
    шчыльнасць? паветра ва ўмовах псеўда-стандарт : 1225 мг/дм3
    працоўны аб'ем : 1,91 дм3
    для цыліндру : 0,4775 дм3
    эфектыўнасць аб'ем : 90% (x0.90)

спрабуем праверыць, ці, колькі паветра трапляе ў цыліндр, я б :

pressione_sovra_alim_assoluta * volume_cilindro * efficenza_volumetrica * шчыльнасць? паветра = 1210 мг/л
    ПРАЎДАПАДОБНАЙ ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    На самай справе цяпер ен нашмат больш? сэнс чытання ў AFR з пераўтварэннем,
    перад dividevo няправільна мм3 IQ для мг/лт MAF. і я даваў на калонкі-й? справа (максімум MAF) прыкладна 1:14.9, што паводле таго, што вы кажаце, вы не павінны паліць, як труба... і на самай справе мне не тлумачыла.

? цяпер, каб паўтарыць якой-небудзь кошт.

riverificando AFR ori выходзіць, што alfa romeo вырашылі выкарыстоўваць у 17.52 ... я andr? р? pi? нагрузкі, скажам, 16,5
    з новым maf, вылічанае вышэй, я 86.27mm3 правільна ?

*SandroMarciano : 79E92 автокресло, можа быць, я бег некалькі клікаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Пасля саветы сандра з'яўляюцца quart. я палегчыў змены, і я ўсталяваў карту turbo (па крайняй меры, я думаю).
    Па-ранейшаму не хапае RAIL (якія, як я рабіла гэта раней я не пераконваўся, нічога) і SOI. Я чакаю-небудзь душу pia

Дата волю сваім абразы> 85Mg_new.rar

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •