Прывітанне,
я толькі што быў прадставіцца, і адразу прыводжу тут мае сумненні і мае нявызначанасці.
Я пачаў рабіць некаторыя змены (напрыклад, праграмнае забеспячэнне выкарыстанне WinOLS), спрабуючы захаваць логіку, змяняючы ВР, адпаведна, і вычисляя значэння разумна (можа быць).
Паколькі я хачу зразумець, і не проста прымусіць працаваць больш? машына, я спрабаваў прытрымлівацца такой логікі ў зменах, пазбягаючы кідаць на дзясяткі адсоткаў, тут і l? выпадкова, у надзеі забраць нас.
Верагодна ? усе няправільна, для? калі не спрабую, не зможа вам у гэтым? ніколі
На дадзены момант карту ? загружаная ў аўтамабілі з вынікамі, на мой погляд, gi? pi? здавальняючымі.
перш, чым я карту зрабіў трэнер у маім горадзе (былі ўжо? на машыне, калі купіў), і я павінен сказаць, што машына па параўнанні з "перад" ен жа (магчыма, лепшы) стральба ўверх, і я нават менш fumosit?.
Прыкладаю ўсе, што, так жа? што, калі хочаце, можаце праверыць. калі я пачну таксама mapppack на мяне (нічога, damos), спрабуючы ўключыць усе карты апісаны правільна.
Відавочна, што гэта ? толькі пачатак.
Логіка, што я ніжэй ? было наступнае :
- Egr зачынены з-Bit Switch (я таксама зрабіў карту, паставіўшы ўсе на максімум, нават калі не трэба было)
- Змяненне запыце мэта на педаль
- Карэкціроўка ВР і значэння AFR на Дым Map
- Карэкціроўка Ціску турба (адпаведныя абмежавальнікі), каб s? заходзіце маса паветра дастаткова акіслення новага колькасці? паліва.
- Змяненне "Абмежавальнік крутоўнага моманту", каб s? што ўваходзяць 80 Мг у рэжым максімальнага ккд
- Змены ў iq limiter, каб пераканацца, што крокаў, усе неабходныя
- Змяненне ў часы iniziezioni (з pre-iniez і без)
- Змяненне ціску ў рампы (і, як следства абмежавальнікі)
Я думаю, што я павялічыла карту толькі "дзе падаюць" пазбягаючы smarmellare крокам у любым месцы.
Авансы на дадзены момант з'яўляюцца Акцыі, бо як я павінен яшчэ зразумець, як распрацаваць стратэгію.
Цяпер сталевы алхімік я бачу, што ўводзяць ўсіх і 80mg і паветра выходзіць ? правільна, turbo часам вядзе сябе зусім іншыя часы піка нязначна (на некалькі секунд), але ў сярэднім ціск дасягнула значэння, паказаныя на карце.
Я карыстаюся гэтай магчымасцю зараз, каб спытаць што-то, а ? праўда, што на 1.9 усе карты жыцця (якія, 16x20) будуць у рэальнасці? прачытана да 16 (16х16), а на 2.4 выкарыстоўваецца, усе восі ?
У архіве павінны быць ўсе, я таксама паклаў hex для тых, хто хоча праверыць без winols.
Дайце мне ведаць, што вы думаеце... pendo-з вашых вуснаў (пальцаў).
Alfa_147_forum.zip