Вось я ўяўляю з'яўляюцца Эміліо з Мондрагоне Махачкале практычна pivello ў поле.
Я заўседы, з самага дзяцінства запал для рухавікоў і, спадзяюся, даведацца што-небудзь з гэтага форума
Вось я ўяўляю з'яўляюцца Эміліо з Мондрагоне Махачкале практычна pivello ў поле.
Я заўседы, з самага дзяцінства запал для рухавікоў і, спадзяюся, даведацца што-небудзь з гэтага форума
прывітанне і дабро запрашаем
Сардэчна запрашаем на форум Эміліо
Прывітанне, добры форум
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
прывітанне эміліе!!
Што такое заяц? Трус Abarth
прывітанне і дабро запрашаем!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
сардэчна запрашаем на форум, раскажыце нам, таксама і інш.? і вашай цяперашняй прафесіі
Прывітанне ўсім, хлопцы, мне 38 гадоў і па прафесіі я-прадпрымальнік, у мяне есць фірма грузаў, з штаб-кватэрай у махачкале і ў балгарыі, я спадзяюся, што змагу ў бліжэйшы час прыехаць у 80 паведамленняў каб пакідаць файл
прывітанне і дзякуй
P. s. Леандра выбачайце, я думаю, што ты ў поле, а затым вам задаю гэтае пытанне: на шчыт 2.0 jtd у rimappatore я быў пераназначаны эбу, вынік амаль стрыманы, як прадукцыйнасць, але на нізкіх абарачэннях стукае як вар'ят, асабліва пры нізкіх тэмпературах, я спрабаваў знізіць ціск у магістралі rail з значэнняў, узятых на іншыя карты, вынік я вырашыў праблемы біць, але я страціў у прадукцыйнасці, я проста што-то больш? чым раней, што ў гару ен пі? сілы. Я spighi гэта што?
Прывітанне ? сардэчна запрашаем
Прывітанне sportwagon
Хлопцы, аднак, на пытаньне, якое я задаў у леанарда могуць адказаць на ўсе.
Аднак на пытанне, што я зрабіў леанарда могуць адказаць на ўсе.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-02-2014 да 13:42