Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    23

Чытанне Marelli у паслядоўны з Певень V2

Гэта, я думаю, месца, дзе размясціць, паколькі есць "вельмі" пачатковец і гэта мае першыя крокі.
    Я чытаў у паслядоўны (праз OBD2) ECU майго Meriva 1.3 cdti.

Ніжэй коды эбу, што я, размешчаны на галоўным экране пеўня:
    W0L0XCE7574052597
    55198927 BYMAG
    01246O203D
    3124M149
    M06005
    Z13DT
    06 09 0020
    МАЙ 01246O203D

Нягледзячы на корпус эбу было паказана MJD6O2.M1/HW03D/3124-M149, а затым 6J1, певень мне, і я прачытаў толькі абраўшы драйвер MJD+ 6F3 IAW. І вось першая дзівацтва.

Затым я зрабіў усе паказанні магчымыя flash (адзіная магчымасць? дазволеная ад пеўня, чытанне eeprom адключаная...можа быць, чаму? у паслядоўны, і eprom ? чытаць па bdm, я кажу, добра??).
    Мне былі вернутыя 2 файла:
    - першы (чытанне табліцы) 2048 KB, ложак у 12 мін, распазнаецца і чытаў ECM titanium, якая забяспечвае правільны драйвер для чытання. Паказвае 4 карты ("ўпырску parzializzato" і 3 "абмежавальнікі крутоўнага моманту")
    - другі (чытаць цалкам) ад 2560 KB, ложак у 77 мін., НЕ прызнаецца і чытаў ECM titanium, які не можа знайсці драйвер, каб прачытаць яго...
    2 files залатых, улічваючы, што гэты ecu не ? ніколі не чапала.

Крыніцы вопытныя форуме пыталіся ўжо? чакаецца, што файлы-й? вялікі, таксама ўключае ў сябе мікрапрацэсар.

Цяпер, пасля адкрыцця, ECM, то чытаецца, у мяне праблема, што я не магу інтэрпрэтаваць яго (добры неафіт).
    У мяне склалася ўражанне, што ў дадатак да 4 карты паказалі ECM і прагляду на 3D, файл можа таксама ўтрымліваць іншыя звесткі, іншыя адрасы, якія вы бачыце ў 2d, перабіраючы ўсе адрасы, ? правільна?
    Тое, што я хацеў бы зрабіць ? зразумець сэнс усіх гэтых адрасоў, і зразумець, як гэтыя звязваюцца з карты.

калі я сказаў, раю папраўце мяне, калі ласка, я спрабую даведацца...
    дзякуй усім за выказалі здагадку, што я, чытаючы пасты на гэтым форуме!
    прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    добры дзень, вы можаце адрэдагаваць файл з 2048 kb бачыў, што прызнаецца ecm..... затым для карты, акрамя тых, якія паказвае вам, ecm, есць і іншыя з драйвера ў 2d ...паглядзіце ў форуме есць шмат абмеркаванняў гэтых ecu могуць дапамагчы вам зразумець,......прывітанне

ад аднаго кругагляд тут...http://www.professionalchiptuning.ne...hlight=marelli
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 08-02-2014 да 22:45

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Я curiosit?! певень піша файл 2 мб у камплекце або як mpps толькі 1 мб?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    звычайна певень у тое, што чытае, а затым піша, але чакае хто-то ? самымі інфармаванымі....я не ўпэўнены ў гэтым

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    вы певень піша некалькі памераў файлаў, таксама 2 Мб

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    калі не мой, я памыляюся, mpps можа пісаць файла ад 2 мб няма, каб marelli іх трэба tegliare..але я раю выкарыстоўваць яго толькі для файлаў ад 1 мб і ўтрымлівайце напружанне вышэй 13,5 вольт ...з гала v2 перайдзіце ціхі ўжо зробленыя, без праблем.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    23
    Я магу прымацаваць файлы, якія я чытаю, хоць я менш за 80 паведамленняў?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў desmoric Visualizza Messaggio
    Я магу прымацаваць файлы, якія я чытаю, хоць я менш за 80 паведамленняў?
    арыгінальныя файлы адпраўкі ў банк дадзеных, калі gi? не есць, і павінны быць уведзеныя ў рэжым? правільна, нават калі ў вас менш за 80 паведамленняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    З певень напісаць спакойна, на другі дзень я чытаў 156 mjet 16v для выдалення dell egr чытаць я таксама 77minuti зроблена з раз і запісаны ўсяго за 2 хвіліны.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    23
    я, вынікаючы радзе max75, і я, чытаючы пост, 38 старонак. і я спрабую прытрымлівацца абмеркавання з адкрыў карту ў пункце 1.3 mjt 70cv ў ECM... я раблю намаганні ката...
    Пытанне... адрасу (напрыклад, 06479E) можна задаць толькі ў рэжыме 2d? у 3D-карце і ў таблічнай я не магу адсачыць адрасы...
    іншае пытанне... у тэме кажуць, што %педалі ? выправіць з фактарам 0.004, але я бачу яе ўжо? як ад 0 да 100, не ? gi? правільна так?
    Я памыляюся, ці я разумею, што для прагляду і "зразумець" поўную карту лепш winols ecm??

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •