Гэта, я думаю, месца, дзе размясціць, паколькі есць "вельмі" пачатковец і гэта мае першыя крокі.
Я чытаў у паслядоўны (праз OBD2) ECU майго Meriva 1.3 cdti.
Ніжэй коды эбу, што я, размешчаны на галоўным экране пеўня:
W0L0XCE7574052597
55198927 BYMAG
01246O203D
3124M149
M06005
Z13DT
06 09 0020
МАЙ 01246O203D
Нягледзячы на корпус эбу было паказана MJD6O2.M1/HW03D/3124-M149, а затым 6J1, певень мне, і я прачытаў толькі абраўшы драйвер MJD+ 6F3 IAW. І вось першая дзівацтва.
Затым я зрабіў усе паказанні магчымыя flash (адзіная магчымасць? дазволеная ад пеўня, чытанне eeprom адключаная...можа быць, чаму? у паслядоўны, і eprom ? чытаць па bdm, я кажу, добра??).
Мне былі вернутыя 2 файла:
- першы (чытанне табліцы) 2048 KB, ложак у 12 мін, распазнаецца і чытаў ECM titanium, якая забяспечвае правільны драйвер для чытання. Паказвае 4 карты ("ўпырску parzializzato" і 3 "абмежавальнікі крутоўнага моманту")
- другі (чытаць цалкам) ад 2560 KB, ложак у 77 мін., НЕ прызнаецца і чытаў ECM titanium, які не можа знайсці драйвер, каб прачытаць яго...
2 files залатых, улічваючы, што гэты ecu не ? ніколі не чапала.
Крыніцы вопытныя форуме пыталіся ўжо? чакаецца, што файлы-й? вялікі, таксама ўключае ў сябе мікрапрацэсар.
Цяпер, пасля адкрыцця, ECM, то чытаецца, у мяне праблема, што я не магу інтэрпрэтаваць яго (добры неафіт).
У мяне склалася ўражанне, што ў дадатак да 4 карты паказалі ECM і прагляду на 3D, файл можа таксама ўтрымліваць іншыя звесткі, іншыя адрасы, якія вы бачыце ў 2d, перабіраючы ўсе адрасы, ? правільна?
Тое, што я хацеў бы зрабіць ? зразумець сэнс усіх гэтых адрасоў, і зразумець, як гэтыя звязваюцца з карты.
калі я сказаў, раю папраўце мяне, калі ласка, я спрабую даведацца...
дзякуй усім за выказалі здагадку, што я, чытаючы пасты на гэтым форуме!
прывітанне