Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83

mpps не бачыць напружання, падлучыўшы яго да школы

Прывітанне, у мяне праблема з mpps, верагодна, памыляюся, што нешта
    падлучыўшы яго да маей множнага бачу ў праграмнае забеспячэнне, напруга 12v і зламаўся, я выдаліў усе кантакты, і я пакінуў толькі 4-5 (маса) і 16 + 12 і бачыць мяне напружанне.
    падлучыўшы яго замест непасрэдна да акумулятарнай батарэі (зарад) 4-5 да адмоўным і 16 да станоўчага праграма не бачыць напружання.

праверыў кабелі, напружанне батарэі, continuit?.....

я не разумею

я, можа быць, увесці рэзістараў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Не ? праблема супраціваў. Безумоўна, вы зробіце памылку ў спасылцы на лаўцы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    не ? можаце, толькі 3 стар, 4-5 obd mpps маса батарэі і 16-кантактны +12 батарэі і павінна мяне бачыць напружанне.....

я спрабаваў ўвесь дзень! там павінна быць што-то іншае, я спрабавала, па меншай меры, 15 вы хочаце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    як працуе аўтамабіль павінен перайсці таксама экскурсійнае не трэба ставіць ніякага супраціву добра праглядзець спасылкі, якія вырашыць........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    як працуе аўтамабіль павінен перайсці таксама экскурсійнае не трэба ставіць ніякага супраціву добра праглядзець спасылкі, якія вырашыць........
    я ў тота.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    я не магу зразумець, перарабіў спасылкі, але па-ранейшаму я не бачу напружання ў праграмнае забеспячэнне, два pin масы obd mpps больш? вялікія вы не можаце? памыляцца, і потым я разлічваў, пачынаючы з pin1, што чытае па obd,
    pin 4-5 падлучаныя да адмоўнага полюсу, 16-кантактны апошні pin-код, а таксама чытае на раз'ем obd падлучаны непасрэдна да дадатнага канцавосся батарэі.
    паспрабаваў зняць напружанне тэстар і тэст continuit?, няма interruzzione, без супраціву, як вымяраецца напружанне на батарэі 12,5 тое ж ставіцца да кабелі obd.

паспрабую com-порт, што я ведаю, што ў банкі даюць праблемы...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Паведамленні
    30
    спасылкі правільныя
    4-або 5-адмоўны
    16-12 вольт
    І дзіўна, што вы не бачыце вольт

калі вам мала служыць гэтай фатаграфіі, спасылкі на экскурсійнае

гняздо дыягностыкі eobd2.jpg
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 16-03-2014 да 11:26

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    безумоўна, памыляецеся, спасылкі...у блоку кіравання, калі вы паглядзіце добра, там напісаны нумары кантактаў у невялікі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    калі па-ранейшаму нявырашаным, спасылкі, выпраўленні ў дзясяткі разоў. блок кіравання праслізнула, чаму? па-ранейшаму няспраўны.
    нават без падлучэння да эбу, аднак, прымаючы наўпрост напружанне і маса батарэі не адзначае той жа вольт, у той час як бд працуе ўсе.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    не мае нічога агульнага блока кіравання,mpps, падлучаны да школы займае ад блока харчавання і счытвае напружанне, нават калі не падлучаны да эбу,калі ў вас не падключаны добра ? ясна, што не працуе...

верагодна, вы далі харчаванне толькі на блок кіравання, а не mpps і спадзяваліся прымусіць яго працаваць

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •