Усім прывітанне, у вас выпадкова файл у арыгінальнай Ibiza 1.4 TDI edc15? мой сябар, ен адлюстроўваецца, і я хацеў бы пачытаць яму карту і параўнаць яго з файлам, ori, каб убачыць розніцу.. але, на жаль, мы не маем зыходны файл! дзякуй![]()
Усім прывітанне, у вас выпадкова файл у арыгінальнай Ibiza 1.4 TDI edc15? мой сябар, ен адлюстроўваецца, і я хацеў бы пачытаць яму карту і параўнаць яго з файлам, ori, каб убачыць розніцу.. але, на жаль, мы не маем зыходны файл! дзякуй![]()
Паважаны, я мяркую, Федэрыка,
вы ведаеце, што кожны ECU рухавіка, яго N? Абсталяванне і праграмнае Забеспячэнне?
і што ты не апублікавана і, такім чынам, вам ніхто не зможа? даць свой канкрэтны файл?
і ў любым выпадку не можа загрузіць, чаму? ты толькі нядаўна далучыўся, а не да патрабаванняў, каб скарыстацца ею?
сказаў, што есць? я б сказаў, зрабіць разгледжана таксама ў правілы форуму...
я ведаю, што кожны ecu мае свой нумар апаратнага і праграмнага забеспячэння, выбачайце, заўтра будзеце бачыць? у postarli, цяпер не ведаюя таксама ведаю, што я не магу спампаваць яго, у адваротным выпадку, я б не пачаў гэтую дыскусію! ? я спадзяваўся, што хто-небудзь з вас мог бы мне дапамагчы!
дайце мне ведаць, вы ведаеце, што кожны ecu мае hw і sw, і зрабіце запыт на файл ori без запісу, чаму? вы іх не ведаеце, ?
- Нават, калі месцаў нумары HW і SW, як вы пасля загрузкі файла ?
Вы не зможаце, таму што ў вас няма правоў для загрузкі.
І тады адзін, калі есць файл, якое вам трэба, неабходна змясціць яго ў раздзел "файлы ori" і ты не тады спампаваць яго.
Напрыклад , тут гэты файл з машыны, як ваша, але " не тое спампаваць, таму што вы яшчэ не атрымалі дазволу.
якія лічбы, я не разумею ?
Vw Hardware Number: ?45906019BR
Vw System Type: 1,4 л R3 EDC15P
Vw Software Number: SG 7626
Vw Software Version: 000066
гэтыя лічбы апаратнага і праграмнага забеспячэння, вынікае, што вы не можаце даслаць мне файл, я разумею, але, па крайняй меры, вы можаце сказаць мне, якія з гэтых лікаў служаць для распазнання карту ori сумяшчальныя? прапануецца, што ўсе яны цалкам аднолькавыя? дзякуй