добры дзень, c'? тых, хто ўжо зрабіў гэты аўтамабіль? вы можаце мне дапамагчы?
добры дзень, c'? тых, хто ўжо зрабіў гэты аўтамабіль? вы можаце мне дапамагчы?
калі я не памыляюся, nn і легка зрабіць км для гэтага аўтамабіля, калі ў вас есць вопыт,павінна быць зроблена ў dasch і ў ezs!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Калі ? гэта Daimler: C-Klasse ПРАДАВАЦЬ (Modell Я 202 Bj. 1993 - 09/1995) на аснове нататак, якія я х падліку.А есць 2 або 3 розных мадэляў. Нармальны, Motometer і ПРАДАВАЦЬ.
? прадаваць 250 td 98 такім чынам, вы зможаце зрабіць толькі cn падліку?
c'? спосаб іх выправіць, чытаючы чып cn-плэер d eprom?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:20
Я няма, я зрабіў нават не адзін, я толькі працытаваў, што ў аснове абмену, што я(digiprog3) вылучае праз кабель-адаптар nr.xxx і digiprog ,надае падліку smontandolo можна выправіць Км.
Калі вы можаце зняць падліку і паглядзець дзе?? eeprom. Па-мойму павінна быць, інакш, дзе піша digiprog км правільна?
Софт, які вы выкарыстоўваеце, і tachosoft , у спіс аўтамабіляў c?? daimler класа C ПРАДАВАЦЬ
* carlo abarth, вы маеце на ўвазе, што калі c?? электронны ключ таксама захоўваюцца іх<?
Аўтамабіль ? 98, nn, я думаю, для? з daimler x выпраўленне км nn жарт, як у простым наборы
вы да kiava вк-порт
але вы ведаеце, мне, калі можна chiedento з дазволу адміністратараў, postarmi eeprom чытанне-х км? па крайняй меры, толькі x паменшыць на карціну, то x kiave nn problem столькі, c хоча новы
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 22:12
я не разумею ваш запыт