Вынікі з 1 па 3 з 3
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119

reset service lancia y 2011 з autocom не ўдалося

Прывітанне ўсім,
    з autocom cd, tcp і праграмнае забеспячэнне delphi не ўдалося скінуць service lancia y 1242 cc 51 Квт 2011 года cod mot 169A4000.

праграма дыягностыкі delphi сярод варыянтаў у выпадальным меню (дызель-бензін-abs-quadrostrumenti-і г. д...), каб апошні мне прапануе спецыяльныя функцыі спецыфікацыя для reset service.
    спрабую запусціць, але я ў адказ акно пра памылку, якое кажа мне, не ўдаецца ўсталяваць сувязь з караблём...
    для таго ж аўтамабіля змог без праблем ўвайсці ў дыягностыку x коды няспраўнасцяў-параметры эбу, ecu, так і з функцыяй EOBD (значок уверсе справа), так і з іншай дыягнастычнай функцыі (значок унізе справа).

ці ведаеце вы сказаць мне крокі, каб здолець скінуць service на гэтым аўто з гэтым інструментам?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Выпраўлена:
    функцыю, каб скінуць service на гэты аўтамабіль, на гэта праграмнае забеспячэнне, з дапамогай гэтага інструмента знаходзіцца пры ўваходзе ў пункт "панэль прыбораў" ("інструменты"), то на "тэст функцыі" і выбраўшы з меню: абнуленне абслугоўвання.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў Makx Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім,
    з autocom cd, tcp і праграмнае забеспячэнне delphi не ўдалося скінуць service lancia y 1242 cc 51 Квт 2011 года cod mot 169A4000.

праграма дыягностыкі delphi сярод варыянтаў у выпадальным меню (дызель-бензін-abs-quadrostrumenti-і г. д...), каб апошні мне прапануе спецыяльныя функцыі спецыфікацыя для reset service.
    спрабую запусціць, але я ў адказ акно пра памылку, якое кажа мне, не ўдаецца ўсталяваць сувязь з караблём...
    для таго ж аўтамабіля змог без праблем ўвайсці ў дыягностыку x коды няспраўнасцяў-параметры эбу, ecu, так і з функцыяй EOBD (значок уверсе справа), так і з іншай дыягнастычнай функцыі (значок унізе справа).

ці ведаеце вы сказаць мне крокі, каб здолець скінуць service на гэтым аўто з гэтым інструментам?
    Вы павінны ўвайсці як 500 зрабілі сёння..

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •