прывітанне, хлопцы пачынаюць ламаць лопасці змяшальніка гарачага і халоднага паветра, які і звязаны з электрарухавіком прывада для халоднага або цеплага паветра, хто-то рашэнняў некалькі маіх, каб адрамантаваць іх без высадкі на прыборнай панэлі
прывітанне, хлопцы пачынаюць ламаць лопасці змяшальніка гарачага і халоднага паветра, які і звязаны з электрарухавіком прывада для халоднага або цеплага паветра, хто-то рашэнняў некалькі маіх, каб адрамантаваць іх без высадкі на прыборнай панэлі
прывітанне!калі вы ўпэўненыя, што ? лопасці змяшальніка я бачу, цяжка,misa' можаш выйсці і ўсе.
але, здаецца абстрэл рухавік..ці вы не змешваючы??'
Што такое заяц? Трус Abarth
я разабраў рухавік, і ен працуе,я бачыў, што з палітры выходзіць mozetto пластыка і вы, і паламаў я не бачу рашэння, хто-то вырашыў-то?
Яны разбітыя шасцярні награвальнік дакладна матораў змяшальнікі, я некалькі зменены, некаторыя па гарантыі і не дасца, Дэмантаж прыборнай панэлі ( аперацыя не складаная на panda), заказ камплект шасцерняў fiat і замяніць, я прапаную вам замяніць усе з іх, затым трэба зняць награвальнік, каб зрабіць добрую працу..
Цярпенне і цнота моцных..
няма рашэння і даўгавечных згаджаецца зняць панэль прыбораў і sostituit?re
ды і маршрут савок
хлопцы, я знайшоў рашэнне, я спадзяюся, што функцыі з цягам часу мне ўдалося прабіць пластыка, бабка riscaldandola з профілем сталевыя, якія знаходзяцца на шчоткі шклоачышчальніка / крышталь, затым, у сваю чаргу, зрабіў на лістку зламаў, што знаходзіцца на шасцярні, і гэта працуе вялікае на тыдзень, усе гэта без зняцця прыборнай панэлі, прыкладна 20 хвілін.
геніяльна!!!мы спадзяемся, цвердых ў часе.
спадзяюся, што я зрабіў два, і працуюць добра