Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52

Дэ каталізаваць адну zafira, які A!

Прывітанне ўсім, я адкрываю гэтую тэму, каб ведаць, калі ? можаце выдаліць другі лямбда, што пасля каталізатара. Я ? сказалі, што выдаліць то і EGR трэба выдаліць параметры autoadattativi эбу, і ў выпадку незвычайных умоў навакольнага асяроддзя, тыпу снегу або задушлівай спякоты машына не можа мець добрую аддачу, так як з потым 1.6 cng будзе прама адваротным. Цяпер сумневы мяне ўзнікае спантанна.... Калі другая лямбда кантралюе эфектыўнасць каталізатара не павінна ўплываць-й? час на выхад... я Памыляюся? Карбюризация не карэктуецца ад першай лямбда? Можа быць іп? верагодна, для рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, але не для кантролю каталізатара! Хто-то пу? даць мне тлумачэнні? Дзякуй!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вы сапраўды другі датчык кантралюе эфектыўнасць каталізатара і рэалізуе стратэгію smagrimento у выпадку неабходнасці (каталізатар занадта забітыя) elimazine не цягне за сабой ніякіх змяненняў на карбонизации ж, тым менш egr затым працягнуць выдаленне, без якіх-небудзь праблем, замест таго, я не згодны на eliminzazione першы зонд, той фактычна кантралюе науглероживания і праводзяць выпраўленне, выканайце ў stekiometroco табліцы
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    На самай справе я не хачу выдаляць першую лямбду, але другі! Ок, цяпер што мне рабіць? Што прыборы і інструменты параіце? Дзякуй за аператыўны адказ!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Што тыпу ecu збірае машыны?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Мммм... Кантроль!

Тады на завадскі таблічцы блока кіравання c'? напісаў:
    Delphi Delco DRYB. Аказваецца?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-01-2014 да 19:49

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Прывітанне
    Вы, ecu бензін, 1.6 куб. см 16v 100cv.
    Іду ў доўжыцца выдаліць другую лямбду.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Які-то проста! Вы пу? рабіць? Я б вырашыў выдаліць, каб выдаліць каталізатар... Варта спадчыны і тэмпературы выхлапных газаў ад метану даюць мала часу! Хто-то ўзяў ўжо? зрабіў? Які вынік?

Што значыць я бачу доўжыцца? Вы можаце зрабіць або не?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 21-01-2014 да 21:01

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    Якія памылкі вы ад p0420?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Цяпер DTC не памятаю... ведаю толькі, што перш чым разбіраць (я раблю спінкай) другі датчык я працаваў шкала і індыкатар на панэлі гарыць. Цяпер я купіў новы датчык, але я хачу пазбавіцца ад каталізатара, перш чым падмані мяне іншы датчык, і, адпаведна, выдаліць каталізатар з калектараў 4/2/1.l EGR ужо выдалены механічна, не хапае толькі датчыка.

Сення ў мяне з'явіліся новыя калектары 4-2-1, я хацеў бы ведаць, калі ў вас былі навіны для мяне, якія тычацца магчымасці? перашкаджае кантролю з боку блока кіравання рухавіком, на другі зонд, што пасля каталізатара. вы ведаеце, мне, калі і як вы можаце? рабіць? Я яшчэ раз дзякую вас загадзя.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-03-2014 да 09:17

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Я okella ў тэме.

Я хацеў бы ведаць я, у чым ? лепшае рашэнне-зрабіць на лямбду.
    Тлумачу, мой вопыт: На ровары (KTM) у мяне адключана, чаму? па думку многіх карыстальнікаў форуму насіў шмат vataggi, то есць,
    Толькі эфект ON/OFF, а затым linearizzava, расход паліва былі скарочаныя, так? disabilitandola параметру вы settava 1 cio? эквівалент
    нормаў Еўра-3 1=14,70AFR то адносіны стехиометрической быў худы, потым хадзіў і адлюстравана матацыкл з дадатковы модуль (Power commander)
    і settarglielo па сваім жаданні, калі, вядома, вы хочаце змяніць адносіны стехиометрической (AFR). Супраць, у экстрэмальных умовах: Высокія і экстрэмальна нізкіх вышынях і пры вельмі высокіх або вельмі халодныя
    рухавік, як ужо гаварылася раней, можа працаваць дрэнна.
    Так пытанне ? гэта: для рухавікоў з Лямбда толькі прывядзе звычайныя перавагі? Вы б у звычайнай манеры?
    А ў Аўто з 2 лямбда-зонда прамовы мяняецца?

Вялікі Дзякуй!!!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •