-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
праблема peugeot 206 2.0 HDI
прывітанне, мне патрэбна дапамога, cn гэты аўтамабіль. Я зрабіў карту 3 тыдні таму, і звычайна я ў нуль, напамін аб службе, цяпер кліент павінен прад'явіць аўтамабіль Peugeot х зрабіць, змантаваць gps страхавання, і я kiedeva, ці есць спосаб x выдаляцца напамін, чаму? і механік Peugeot і яго сваяк, і тут хоча зрабіць дурня вы можаце мне дапамагчы?дзякуй
ніхто не ведае, як можна зрабіць x, каб гарантуецца з новай сілай nn кажу напамін insp, але, па крайняй меры, 3000KM ?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 29-01-2014 да 21:13
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
павінны змяніць км, але скід і ручной і пу? нават сказаць, што ен зрабіў, чаму? яму было прыкра, < ўспыхнулі так і na, фігня карацей.карціна выключаны, націснуць і ўтрымліваць клавішу на панэлі і чакае 10 секунд tt тут
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
толькі ke яго nn ? тыпу ярка, а затым crerebbe толькі плаўна
але ў ke сэнсе вы маеце на ўвазе змены ў < плануеце прачытаць ? з неапрацаваных?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 29-01-2014 да 21:14
-
Ведаю, калі я кажу, фігня, але cn aurocom мне здаецца, можна вызначыць, на колькі кіламетраў паўтарыць купон, вы можаце ўсталяваць колькасць км, адносна нізкая, і....
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
добры дзень, я cn autocom або спрабаваў, але толькі робіць скід напамінку
-
я думаю, яе няма,зрабіце дыягностыку перайсці на вытворчасць і паглядзець, калі вы знаходзіцеся голас, але я лічу, што гэта немагчыма
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
на самай справе я думаю, што ен можа зрабіць, адзіны спосаб ? увайсці ў 9520 і павялічыць 20000 км
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
няма з autocom не змяніць нічога на км і reset, і кіраўніцтва.для таго, каб пераўсталяваць купон, вы павінны проста змяніць km у наступны купон, але nn ? простая рэч, каб зрабіць.мы хочам вопыт, і праграміст cn падыходзіць sw
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
я cn car prog ці даў 20000 і больш? і напамін, і rispuntato
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума