Вынікі з 1 па 3 з 3

Абмеркаванне: Выключэнне Лямбда

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215

Выключэнне Лямбда

Прывітанне,

Я хацеў бы ведаць, у чым ? лепшае рашэнне-зрабіць на лямбду.
    Тлумачу, мой вопыт: На ровары (KTM) я адключаная з дапамогай праграмы-архіватара (tuneecu) чаму? па думку многіх карыстальнікаў форуму KTM насіў шмат vataggi, то есць,
    Толькі эфект ON/OFF, а затым linearizzava, расход паліва былі скарочаныя, так? disabilitandola параметру вы settava 1 cio? эквівалент
    нормаў Еўра-3 1=14,70AFR то адносіны стехиометрической быў хударлявы, то, магчыма, хадзіў і адлюстравана матацыкл з дадатковы модуль (Power commander)
    для таго, каб усталяваць яшчэ адзін параметр, усе, вядома, калі вы хочаце змяніць адносіны стехиометрической (AFR). Супраць, у экстрэмальных умовах: Высокія і экстрэмальна нізкіх вышынях і пры вельмі высокіх або вельмі халодныя
    рухавік мог працаваць дрэнна.
    Так пытанне ? гэта: для рухавікоў з Лямбда толькі прывядзе звычайныя перавагі? Вы б у звычайнай манеры?
    А ў Аўто з 2 лямбда-зонда прамовы мяняецца?
    Я чуў аб Сімулятары/эмулятары, але яны звычайныя, што адключыць?

Вялікі Дзякуй!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    глядзіце ў мяне trimph 1050, і я выкарыстаў ваш софт для загрузкі карты і рабіць тэсты, на мой погляд (мой погляд) зонд павінен працаваць, таму што " ідзе да corezioni на паліўнай, неабходныя для працы рухавіка бензін, так як ваш матацыкл, як вы будзеце яго выкарыстоўваць, sicuramentei для вулічнага выкарыстання, не трэба выдаліць зонд, і зрабіць карту, прысвечаны, як вы, ператварылі дзень на трасе, скарыстаўшыся прыведзенымі вышэй толькі з табліцамі ўпырску і наперад, за працу зонда і змяненне табліц атрымаць рухавік больш худы, дзе трэба, і ўзбагаціць яе, так lacentralina-ы заўседы карэктаваць паліўныя ў obbietivo stekiometrico фіксуецца,
    адна рэч, tune ecu адключаецца толькі dtc, але калі датчык застаецца падлучаным працягвае працаваць, так як такі ? па-ранейшаму актыўныя.
    у машыны з двух зондаў гаворка ? мэтавыя senconda зонд, які практычна кантралюе эфектыўнасць каталізатара, і некалькі раз для апрацоўкі або дрэнная эфектыўнасць каталізатара або няспраўнасць датчыка ж адключаецца, але застаецца заўседы функцыянальнай, што горы як інфармуе эбу патрэбнага колькасці кіслароду.
    усе залежыць ад таго, у табліцах у stekiometrico па мне, калі логіка вашага матацыкла ? роўная маей
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    ? права? па мне на ровары вельмі моцна залежыць ад адчуванні кіравання, у вас ніколі не спрабавалі іх адключаць?
    Акрамя таго, на розных праграм, перапрызначэння, для аўтамабіля (ecm etc)? можаце змяніць target AFR лямбда-зонда(першага, вядома, калі такія былі, 2)?

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •