Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163

савет acuisto абсталяванне

Добры дзень,хацелася б рады, якое абсталяванне купіць, я ў цяперашні час possego есць mpps v12,але мала ўстаноўлена,' я хацеў бы купіць што-то яшчэ ўпэўнены, што ў выпадку блакавання я мог бы аднавіць ecu да школы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Германія
    Паведамленні
    256
    Добры дзень , прапаную на кані, v54 . Што прымушае серыйны bdm, jtag і boot mode

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў 159sportwagon Visualizza Messaggio
    Добры дзень , прапаную на кані, v54 . Што прымушае серыйны bdm, jtag і boot mode
    Daccordissimo таксама, я б сказаў тое ж самае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Разумею,калі магу зрабіць іншы пытанне, і цяжка выкарыстоўваць, і ўсталяваць яго ў ****llo праграмнага забеспячэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    божа мой, калі вы не ? добрае якасць вырабу і, асабліва, выпрабаванні з тым, хто яго прадае, не існуе ніякіх гарантый працы і асаблівасці ўстаноўкі.
    як правіла, лепш было б мець кампутар выкарыстоўваць толькі для інтэрфейсаў, так што іншыя праграмы або ўстаноўкі не даюць турбаваць...а потым думаю, што лепш версіі win, каб выкарыстоўваць xp sp3....нават калі вам ўдасца прымусіць яго працаваць нават на win7 32 і 64 біт з правільнымі драйверамі.
    я кажу з асабістага вопыту.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Германія
    Паведамленні
    256
    Я pc толькі для гэтых праграм. Спытаеце ў адміністратара, калі я магу паслаць вам сайт, дзе я купіў яго я . І клон еўропы . Заплацілі 800 еўра. Цяпер варта трохі dimen . Усе кабелі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Добры дзень, я рэкамендую ноўтбук выкарыстоўваецца толькі для праграмавання ecu win xp sp3 усталяваны без інтэрнэту ne, па крайняй меры, антывірус, певень, v2 v53 і перайсці спакойна, вакансіі ў школе ў паслядоўны, без праблем. Тое, што тычыцца выдаткаў певень ce каштуюць танна, што яны сапраўды добрыя, я калі адмін мне дазвол, я магу даць вам сайт, дзе я купіў і мне, працуе ўсе, з гарантыяй, з 300 еўра тут, у італіі, усе кабелі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    ужо кампутар то ў мяне есць, я ў якасці аперацыйнай сістэмы win xp sp3, з якой выкарыстоўваю толькі з дыягностыкі autocom і mpps v12 цяпер я хацеў бы перайсці на што-нешта сур'езнае, як я магу звязацца з адмін?затым я хацеў спытаць, як я сказаў, выкарыстанне дыягностыкі autocom і выкарыстання таксама рэдкія выпадкі, vag цяпер я хацеў бы купіць што-нешта сур'езнае, але не вельмі дорага для самаправеркі на ўсе, i'll групы fiat, што вы мне параіце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    ужо кампутар то ў мяне есць, я ў якасці аперацыйнай сістэмы win xp sp3, з якой выкарыстоўваю толькі з дыягностыкі autocom і mpps v12 цяпер я хацеў бы перайсці на што-нешта сур'езнае, як я магу звязацца з адмін?затым я хацеў спытаць, як я сказаў, выкарыстанне дыягностыкі autocom і выкарыстання таксама рэдкія выпадкі, vag цяпер я хацеў бы купіць што-нешта сур'езнае, але не вельмі дорага для самаправеркі на ўсе, i'll групы fiat, што вы мне параіце?
    Ну калі вам неабходна звязацца з admin проста спусціцца ўніз па старонцы форуму, дзе напісана, звяжыцеся з намі, усе далей і паслаў'**********unque, як самодіагностікі у мяне есць autocom версіі 2013 r3, і я выдатна ў камплекце ўсе, і я думаю, што гэта вялікая я, то я б парэкамендаваў вам выкарыстоўваць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    прывітанне eobd ці магу я спытаць, як вы зрабілі, каб прымусіць яго працаваць правільна?у мяне autocom я хацеў яго абнавіць, але мне заўседы кажа, што версія серыйны compacia з інтэрфейсам.....

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •