Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19

Абмеркаванне: audi a4 не частка

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158

audi a4 не частка

прывітанне ўсім,у мяне праблема з гэтай audi a4 1.9 tdi, майго сябра, машына спыняецца каля месяца, і акумулятар быў не ў стане пачаць, зараджаць,зрабіў тэст батарэі усе ок, рамонт, у машыне,я імкнуся, і частка, выключаю марнуюць каля 10 хвілін паспрабуйце ўключыць і пакінуць вентылятары радыятара і ПЕРАМЕННАГА току і рухавік не запускаецца-й?..... у pi? вядома, што батарэя ідзе ўжо? адразу ж на працягу 2/3 мін выпрабаванні стартара.перагрузка заменіце батарэю,рамонт, ўключаю запальванне і чую што помпа нізкага ціску ў баку працуе як быццам пад нагрузкай,адключыце ўвесь помпа,не раўня ўсе спрабую да школе і добра.... кантроль току, які паступае да помпы ок 12,4 v рамонт, усе, я імкнуся, і аўтамабіль ідзе на матацыкле я ездзіць усе ок .затым я выключаю паспрабую паставіць на матацыкл і зноў адпраўляюцца вентылятары і машына не заводзіцца....... можа быць праблема з эбу ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    акумулятар пойдзе ўніз, можа быць ен быў крыху дрэнны....памылка ў эбу? распазнае ключ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    што a4 гаворым ? edc15 або edc16 ? вентылятары пачынаюцца, нават калі ў вас ac адрыву ? як правіла, на edc15 ў ventolo адпраўляюцца ў праграмаванні .

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    паміж з паўгадзіны, я атрымаю дыягназ, і я бачу.... не ведаю, што эбу збірае, і 130 л.з., 2003

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    акумулятар і добрае я зрабіў зарадку і тэставанне з інструментам tecnotest, што да гэтага часу ен ніколі не памыляецца, я зарада батарэі 92% і прадстаўленне ў эксплуатацыю 88% ,затым ідуць на ps акумулятар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    таму мы кажам, edc15, аднак, не думаю, што гэта акумулятар....можа быць, дзе-dtc нам можа даць савет.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    кіруе рэле' галоўная і ў выпадку sotituiscilo
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    кіруе рэле' галоўная і ў выпадку sotituiscilo
    я выдатна абгорнутыя гэта rel? падпісана 109 або 119, не памятаю, пад прыборнай панэллю на баку вадзіцеля, вы проста яго адкрыць і перарабіць кантакты
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    што дзіўна , я праверыў ток, які паступае ў помпа BP і напружанне 12.3v, але калі з лямпы не могуць нават ўключыць яго !!

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Дыягназ з delphi,занадта шмат памылак яны мне налічылі каля трыццаці!! rele', вентылятары пераменнага току ,станоўчыя на масу, кароткага замыкання,паліўнага помпы,нізкае напружанне і г.д і да т.п. пад прыборнай панэллю i rele' я іх правераныя, усе да аднаго !!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •