Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188

audi 1.6tdi праблема random p2111 лямпа напальвання

Прывітанне ўсім мяне адбываецца на audi a3 1.6 tdi мець запальвання random лямпа напальвання з erroreo p2111. Дыягностыка кажа мне, памылка клапана рэгулявання патоку я праверыў fafralla і атрымліваецца, ок, ад дыягностыкі ўсіх значэнняў, здаецца, ок. Для каго-то ? gi? поспех падобная выпадковых памылак.
    з гэтым кодам.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    P2111
    Unit каманды засланка ў адкрытым заблакаваная
    вельмі provabilmente таксама вы заклинивает клапан antismortamento паспрабуйце ачысціць яго, калі не ідзе, павінен быць заменены
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі ласка, праверце засцерагальнік адносна клапан soft-top....
    калі ? на месца засцерагальнік...мне шкада, але вы павінны замяніць клапан....
    да? вы можаце паспрабаваць ен ачысціце яго, у выпадку, калі ен брудны....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    памылка, не ? заўседы прысутнічае прыходзіць і сыходзіць я ведаю, што вам трэба? замяніць клапан. Засцерагальнік ок

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я на некаторых мадэлях яшчэ не было зімой адкрыта і ачышчана ад алею, што выходзіць, некаторыя яшчэ працуюць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    мяне і здарылася на passat ўзнікаюць праблемы ў рэгенерацыі fap (то бок, не дазволіў мне зрабіць рэгенерацыю), лямпа напальвання і fap забітыя....я спрабаваў ачысціць, але нічога не рабіць....azzerrato памылка, індыкатар не гарыць, але як толькі станавілася на шлях рэгенерацыі вы-то якая прадстаўляе ўсе.....замянілі клапан, усе вярнуліся да normalita'....*****і сказаў мунро, па мне, павінна быць заменена, вядома, паспрабаваць не пашкодзіць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    я на некаторых мадэлях яшчэ не было зімой адкрыта і ачышчана ад алею, што выходзіць, некаторыя яшчэ працуюць.
    дзе ? што ўваходзіць масла ў блок электронікі?????

Citazione Першапачаткова Напісаў Alfiuccio Visualizza Messaggio
    мяне і здарылася на passat ўзнікаюць праблемы ў рэгенерацыі fap (то бок, не дазволіў мне зрабіць рэгенерацыю), лямпа напальвання і fap забітыя....я спрабаваў ачысціць, але нічога не рабіць....azzerrato памылка, індыкатар не гарыць, але як толькі станавілася на шлях рэгенерацыі вы-то якая прадстаўляе ўсе.....замянілі клапан, усе вярнуліся да normalita'....*****і сказаў мунро, па мне, павінна быць заменена, вядома, паспрабаваць не пашкодзіць....
    на самай справе аўтамабіль мае часта праблемы засмечвання fap з патрэбамі? у rigeneraz прымусовай акрамя таго, гэтыя памылкі клапана. Я ведаю, што тады sar? замяніць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    ну, тады ў вас мой жа праблема змяніць і выправіць...дайце нам ведаць, прывітанне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    у электроннай часткі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Мой савет не хадзіць, бо з гэтай праблемай палягчае пашкоджанне fap.....у маім выпадку праз пару кіламетраў, праведзеных fap вы intasava нашмат больш часта і няма, быў яшчэ адзін спосаб, каб атрымаць яго....мне прыйшлося змяніць fap.....я заяўляю, што кліент зрабіў некалькі кіламетраў з гэтай праблемай.....

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •