прывітанне, хто-небудзь ведае ? магчыма і змена калянасці рулявога колы ў аўтамабілях, якія маюць электрычны ўзмацняльнік руля? напрыклад фіята, што ў сіці ? можна наладзіць функцыю city?
прывітанне, хто-небудзь ведае ? магчыма і змена калянасці рулявога колы ў аўтамабілях, якія маюць электрычны ўзмацняльнік руля? напрыклад фіята, што ў сіці ? можна наладзіць функцыю city?
вы маглі б зрабіць,таму што вы хочаце гэта зрабіць?
але ен павінен заставацца ўвесь час? ці я магу яго рэгуляваць у залежнасці ад хуткасці
пастаянна,у адваротным выпадку ? мадыфікацыя вельмі патрабавальная
Зацікаўлены я, каб мая 118D E81, як і дзе трэба ўмяшацца? З GT1 (дыягностыка SSS BMW), а затым INPA Ediabas не я ? можаце вырабіць любы тып пераключэння (па меншай меры колькі я бачыў), таму я адмовілася *_*! Я хацеў бы таксама зразумець, як і што, калі ? можна адкалібраваць датчык вугла павароту рулявога!
qulacuno а не ведаеце, як зрабіць гэта змяненне ? калі ? можаце на opel astra gtc 2007 года?
Залежыць ад аўто, на некаторых скрынках кіраўніцтва ZF c'? шруба, дзе ен рэгулюе калянасць руля....
хто-небудзь ведае ? можна наладзіць таксама ў тым, што 159 1.9 Mjet 2006 года?
grazieeee
я кажу з вопыту зрабіў...як, напрыклад, група VAG праз дыягнастычны кабель vagcom ? можна ўмяшацца на калянасць рулявога кіравання ў версіях з гідраўзмацняльніка рулявога кіравання elettroassistita...