Прывітанне, я хацеў бы прасіць, калі я чытаю l ecu праз obd,(FGtech galletto V2) чыталі ўсе, ці амаль ўсе? Дакладна; Иммобилайзер? Падушкі бяспекі ў выпадку аварыі? і калі вы, як я бачу, лагін code/carpass? Напрыклад, мадэлі VAG.
Дзякуй
Прывітанне, я хацеў бы прасіць, калі я чытаю l ecu праз obd,(FGtech galletto V2) чыталі ўсе, ці амаль ўсе? Дакладна; Иммобилайзер? Падушкі бяспекі ў выпадку аварыі? і калі вы, як я бачу, лагін code/carpass? Напрыклад, мадэлі VAG.
Дзякуй
растлумачаны лепш, вы не разумееце, што вы хочаце сказаць!!
Што такое заяц? Трус Abarth
у galleto2 ? інструмент для чып-цюнінг, гэта трэба чытаць памяць, дзе ? якія змяшчаюцца кіраванне машыны, каб зрабіць усе тое, што вы сказалі хочаце купіць абсталяванне, і, як толькі купіце ад шасці месяцаў да жадання купіць.
вы хочаце чытаць усе гэтыя блокі кіравання з fgt??? няма, няма, вы павінны купіць трохі некалькіх праграмістаў, каб зрабіць усе, што там?!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Я чытаю ўсе, я маю на ўвазе дадзеныя, dell ecu? прабачце, вы, на самай справе fraintendeva.
Прывітанне
Становішчы ў бд, чытайце толькі flash.
У edc16 і edc17, можа leere таксама мікра-і e2prom, але вы павінны зняць ecu, і чытайце edc16 ў bdm, і edc17 ў boot-tricore.
Таму, калі я павінен зрабіць immo off на edc15, напрыклад , cos? nn v??
Я абавязаны яе адкрыць і прачытаць, у школе?
Я правільна зразумеў?
Я зрабіў edc15 ў 156 1.9 jtd.
Я павінен быць у eeprom 95XXX для чытання файла, судзімы з carsoftware, перапісалі і risaldato.
Аперацыя ўдалася.
Гэта ? метад, які я выкарыстоўваю, калі есць пі? ад'езду, каб прама цяпер не ведае.
![]()
Дзякуй.Я чытаў ужо? абмеркаванне, па думку.І сказала, што праз паслядоўны інтэрфейс можна зрабіць максімальна immo off.У ecu, якія дазваляюць.Але калі я хачу scodifica часткова я х сілы отпаяйте eeprom і чытаць яе ў школе.
Тое, што я не зразумеў; чытаючы праз паслядоўны порт, заўседы з пеўнік, я магу чытаць сакрэтны код иммо? Што знаходзіцца х, як на аўтамабілях Vag? Не, мы не светлыя знаходзіцца ў eeprom?
заўседы ўзяць з выгадай інвентарызацыі тое, што я кажу:
для аўтамабіляў групы vag, ад таго, што я ведаю, scodifica вы пу? два спосабу зрабіць гэта:
1 - як я ўжо казаў;
2 - з дапамогай vag commander, праграму, якая працуе з інтэрфейсам VAGCOM.
Я купіў, але я яшчэ павінен прыбыць, так што тэарэтычна ? cos?; практычна, я пакуль не магу вам сказаць з упэўненасцю.
З пеўнік не робіш granch? з пункту гледжання scodifica.