Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 45
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372

дапамога шукаю рэзервовага капіявання lancia y

калегі, у мяне есць lancia y 1.3 mjt, аўтамабіль ? заблакаваны для запісу бд, у мяне файлы ад 2 мб чытаў паслядоўны, я магу пісаць толькі ў гэтай частцы, bdm, ці мне трэба, каб усе сілы бк, хто-то рэзервовую копію?
    дадзеныя эбу:

MJD6F3HW03T
    51825023
    3454Y570

загадзя дзякуй за дапамогу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Паштовы файл, гэта, як раз і робіць virtual чытаць з певень 2,5 мб, то я мяркую, вы спалі з іншым інструментам?
    Mpps блакуе амаль заўседы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    я чытаў з певень v2

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Паштовы файл, гэта, як раз і робіць virtual чытаць з певень 2,5 мб, то я мяркую, вы спалі з іншым інструментам?
    Mpps блакуе амаль заўседы
    Мне выпраўляе, з певень чытае 2,5 мб / с, але чытанне рэальнага, а не віртуальнага, flash-й? micro.
    Калі вы чыталі файл ад 2mb c'? што-то дзіўнае.
    Паштовы файл

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    выбачайце сябры файл, які я чытаў ? 2.5 мб, але на шчасце, мне ўдалося ўзяць яе зноў з тым жа певень, цяпер? узнікае яшчэ адна праблема, я дзіма xon schedini вясной, але я магу навесіць на іголкі на порт bdm, нейкі трук?(кожны раз, калі я яе ў bdm, а затым sclero для цэнтравання і хаджу ў бд, асабліва з marelli esiemens) акрамя таго, я заўважыў, што на schedini некаторыя pin-код, практычна нулявы што б я заплаціў іголкі, я не мае рацыю?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    выбачайце сябры файл, які я чытаў ? 2.5 мб, але на шчасце, мне ўдалося ўзяць яе зноў з тым жа певень, цяпер? узнікае яшчэ адна праблема, я дзіма xon schedini вясной, але я магу навесіць на іголкі на порт bdm, нейкі трук?(кожны раз, калі я яе ў bdm, а затым sclero для цэнтравання і хаджу ў бд, асабліва з marelli esiemens) акрамя таго, я заўважыў, што на schedini некаторыя pin-код, практычна нулявы што б я заплаціў іголкі, я не мае рацыю?
    S? да праблемы цэнтра і чаму? куды падаць, пін і спружына багатыя stango.. дит? выпуклыя..
    я бяру яго stango з касой меддзю..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    пакладзеце іх усе пін-коды, якія дапамогуць дасягнуць
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Сяды marelli менавіта 1 перашкода!! Праклятыя...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    S? да праблемы цэнтра і чаму? куды падаць, пін і спружына багатыя stango.. дит? выпуклыя..
    я бяру яго stango з касой меддзю..
    нагрэйце і зрабіце паглынаць сажалка? вы не рызыкуеце вывесці яго прэч усе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    чытанне іншых блогаў, я заўважыў, што многія кажуць, што з дапамогай пеўня, як bdm, для таго, каб падключыць да schedini шаблон варта выкарыстоўваць адаптар(bosch), таксама на марелли сіменс і гэтак далей, іншыя кажуць, што не c'? трэба, хто-то пу? сказаць з дакладнасцю, калі вы павінны выкарыстоўваць іх ці не?

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •