Прывітанне, хлопцы, вось вам карта майго аўтамабіля!
Я заяўляю, што карта была выканана з стваральнікаў знакамітага на поўначы, так і прыехаў, каб з майстэрні centrosud, потым змяніць у частцы.
Невялікі брыфінг перад пачаткам вашага аналізу
--Alfa 147
1.9 JtdM 120CV - Еўра-4, без DPF
90 000 км на сенняшні дзень (арыгінал, аўтамабіль ? была набытая новая)
звычайныя талоны
ніжні шланг ic сілікону, верхняя fascettato
дуплекс без dbkiller (адвядзенне прамой трубы, дыяметр арыгінал)
Дэталі карту:
EDC16C39
HW 882 - SW 1037386722
--
Праблемы, выяўленыя ў карту згодна з майго аналізу і ў адпаведнасці з мае ўражанні:
Па-першае, адчуваю сябе трохі працягну. Паскарэнне, педаль больш за 60% (ці нават раней) гук ад рухавіка змяняецца, становіцца больш? змрочны: мае ўражанне ? што спрацоўвае нейкі абмежавальнік, і так грукат ад "недахоп паветра". Абмежавальнікі дызель etc etc я, здаецца, ок...
Гаворка дым, увага да ніжэйшых, а затым знікаюць ад 2000 абаротаў і далей. У любым выпадку, ці не робіць, але за тое, што я чытаю, магчыма, зрабіць яго менш.
Здавальняючыя вынікі для 120 коней, дазваляе мне стрыманы весела, не перашчыраваць з паскаральніка.
Я лічу, што выйгрыш у плане прадукцыйнасці, так і 15-20 коней прыкладна, не больш. Мне падабаецца reattivit? аўтамабіль, дакладней, яго адчувальнасць? да педалі.
--
Мае пытанні:
Як, колькі, чаму? і дзе будзе пу? палепшыць?
Дзе памылкі ў карце (нават памылкі "філасофія")?
З вашай дапамогі, мае галоўныя падазраваныя дэфіцыту працягну і абмен гук будзе ў парадку 1. карты лямбда, ніжэй - 2. авансы - 3. час ўпырску.
Дзякуй за вашыя адказы і...пачынаем працаваць над гэтым![]()