Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 62
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535

Golf V 2.0 TDI DSG погляды на адлюстраванне

Прывітанне ўсім. Я прачытаў файл з Golf GTI V 2.0 TFSI 200 л DSG. Аўтамабіль ? безумоўна, на карце. Я падзяляю файлы ori і mod, так што вы можаце казаць пра гэта, маючы меркаванні, парады і крытыку ад pi? эксперты, і, магчыма, пу? быць магчымасцю, каб узяць прыклад і чаму-то навучыцца для пачаткоўцаў, як я.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я не вялікі эксперт у бензін, але, вядома, памылка, што мне кідаецца ў вочы c'?...
    карту, што ecm называецца дросельнай Засланкі - кут аперацыйнай, чаму? пакінуць арыгінал?
    засланка адкрываецца на 70% максімум, пры змене гэтай карце яго адкрыць да 99%, безумоўна, ТОЛЬКІ добра

на пэўныя аўтамабілі тып mini one 1.6 ад 90cv (той жа рухавік mini cooper 115cv) толькі з разблакоўкі матылькі атрымліваюцца 25cv
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    я не вялікі эксперт у бензін, але, вядома, памылка, што мне кідаецца ў вочы c'?...
    карту, што ecm называецца дросельнай Засланкі - кут аперацыйнай, чаму? пакінуць арыгінал?
    засланка адкрываецца на 70% максімум, пры змене гэтай карце яго адкрыць да 99%, безумоўна, ТОЛЬКІ добра

на пэўныя аўтамабілі тып mini one 1.6 ад 90cv (той жа рухавік mini cooper 115cv) толькі з разблакоўкі матылькі атрымліваюцца 25cv
    Я б сказаў, s?, калі ecm здагадкі з гэтай карты, я б сказаў, што ? ну прымусіць яе адкрыць усе!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я думаю, што вы калі ехаў у машыне, па-твойму, як яна ідзе?
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    77

дакладнае мадэратар , mini one не што іншае, як купер depotenziate замест гэтага ў маей машыне зроблена супаставіць з падрыхтоўчых , то дросель не адкрываецца на максімум, але спыняецца на 91 x 100 і ім, я думаю, яны паклалі гэтую рэч, як абмежаванне, чаму? мне зрабілі карту і адлегласць, і яны сказалі мне, калі вы прыходзіце ў месца разьмяшчаемся лепш .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    я думаю, што вы калі ехаў у машыне, па-твойму, як яна ідзе?
    Машына ў парадку, але, па мне, на гэтых рухавіках можна? атрымаць лепшае.

НАВІЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Паведамленні
    44
    Трэба працаваць, нават на DSG, каб атрымаць пару, годнай гэтага рухавіка...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў gorimotors Visualizza Messaggio
    Трэба працаваць, нават на DSG, каб атрымаць пару, годнай гэтага рухавіка...
    Ну, DSG вытрымлівае 350 нм ў арыгінале. І я б сказаў, што ? gi? прыстойны крутоўны момант.....

НАВІЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Паведамленні
    44
    Для 2.0 tfsi, шчыра кажучы, не так шмат.. З картай годнага на абмен кіраўніцтва transcend далека!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў gorimotors Visualizza Messaggio
    Для 2.0 tfsi, шчыра кажучы, не так шмат.. З картай годнага на абмен кіраўніцтва transcend далека!
    Глядзіце, што мы кажам аб 200 конскіх сіл, 280 нм ад арыгінала, і мантуе K03. У 230/240/265/270/272 рэзюмэ мантуе K04 і тады l? гаворка ? адрозніваецца.

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •