Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 58
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135

tt 2.0 tfsi 200cv мой сябар і файлаў на врі і mod дзіўныя

прывітанне, хлопцы і добры вечар ўсім.
    сення я быў вакол, мой мілы сябар, з tt 2.0 tfsi бензін 200 конскіх сіл.
    у чаце ip? і мы прыехалі ў прамовы аўтамабілі, як заўседы, і сказаў мне, што ен машына пераназначаны, але, што было шмат праблем з гэтай нагоды, тыпу ticchettii дзіўныя, etc etc... у агульным, ад супастаўленая машыны казаў, што хадзіў горш, чым у арыгінале.

тады я яму кажу: але ў вас арыгінальныя файлы і рэдагаваць? кажа мне, вы, напэўна. мяне, я магу даць.

размяшчаю іх на мой кампутар і спрабую адкрыць іх з ecm titanium і 2001 года.

з самага пачатку я сказаў, што карту ? браніравалі на адлегласці, і яны, гэтак жа, выдалены абмежавальнік хуткасці?.

copmunque

загрузіць файл на кампутар і спрабую адкрыць яго з ecm titanium, знайсці драйвер, падыходзіць і выбіраю, то адказнасць за змяненне карты заўседы datami ад яго, але нічога... у правай калонцы, дзе павінна з'явіцца ціск загадзя і ін'екцый мяне няма нічога....

добра, кажу, а reinstallo ecm titanium, у той жа час паспрабуйце адкрыць 2 файлаў з ecm 2001 года.

выбіраю першыя 2 драйвера, звязаныя з 2.0 tfsi і адкрывае карту turbo і загадзя.... і, да майго здзіўлення, я бачу, што ўсе значэнні ў табліцы ў 2d былі павялічаны на 25 пунктаў. не 25 працэнтных пунктаў любіць толькі 25 ачкоў, як нумар.... я кажу пра турба.

у праграме заўседы бачу іншую карту турба, што есць і 2, і значэння заўседы павялічаныя 25.

абмежавальнік ціску тое ж самае.

я адкрываю то абмежавальнік абаротаў... што ? значэнне 110... што-то дзіўнае і хуткасць? значэнне pi? 500 км/ч... але я кажу... sar? няправільны драйвер...

акрамя таго, усе значэння ўпырску мяне з'яўляюцца завышаныя і не аднастайныя... калі я стаўлю карту ў 3d, здаецца, на фоне камянеў :-) так што я думаю, што драйвер няправільна... або, што менш падыходзіць для апрацоўкі turbo (можа быць), і няправільна, і ўсе астатняе...

і я спрабую адкрыць яго з другога драйвер...

на гэты раз усе значэння, здаецца, аднародных... абмежавальнік усталяваны ў 7000 і хуткасць? значэнне 220... але мне заўседы здаецца дзіўным, як тое, што....

у любым выпадку, я збіраюся адкрыць турбо і на гэты раз у 3d усе выглядае вельмі гладка... але калі я буду бачыць, з крокам... ? усе ў 0...

цяпер мне цікава... але тое, што яны змены ў гэтую карту? пу? быць, якія аб'ядналі казіно? таксама checsum, здаецца, некалькі... пу? ніколі не быць?

шкада, што я не магу адправіць файлы, заднім чыслом, я там рабіў зірнуць...

тады я perto файл, які я знайшоў у інтэрнэце на форуме, што я sembvra дастаткова сур'езна, як гэта, што не трэба быць utentio vip для загрузкі файлаў, а я rpeso файл tt 200 рэзюмэ або 210 не памятаю... - на гэты раз тытан мяне чытае. і з'яўляюцца многія пі? значэння 2001....

экю, калі я не памыляюся ? звярталіся з mpps v5

спадзяюся асвятліць у гэтым дачыненні да... механік ? мой сябар, які зрабіў экю, але я хацеў бы ведаць, калі ўсе есць? ? нармальна ці маюць няправільна caricargli карту, няправільна ці зроблена дрэнна... чаму? калі ? так я іду ад eccanico, што, можа быць, па яго думку складальнікаў адлегласць да монстра, а ?... ці, па крайняй меры ? монстар, блокаў кіравання пральных машын.

дзякуй усім за супрацоўніцтва, спадзяюся, мне адказалі на гэтае пытанне шмат... ps прыкладаю screen на карце, калі замінае сказаць мне іх выдаляю адразу ;-)

limpress.JPGchecsum.JPGprerssturboftemp.jpgpressioneturbo.jpg

ps, я бачу, што файлы, я іх назад загрузіць. калі вы хочаце, і, калі я магу зрабіць гэта, я хацеў бы postarli для farvici даць паглядзець. скажыце мне, што рабіць і ў выпадку, калі іх месца, перш чым ісці спаць... цяпер я буду
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-01-2014 да 14:00
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі іх месцаў, мы можам зірнуць, а вы спрабавалі глядзець у 2d.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    для пачатку зразумець, чаму? аўтамабіль ідзе горш, з папраўкамі ? неабходна мець зменены файл, каб праверыць...сярэдні рост для гэтых рухавікоў ? 50-60 рэзюмэ ў pi? без якіх-небудзь праблем надзейнасці
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    хлопцы, вось файлы ў рамонт. ад арыгінальных 2mb rar 1.35

дайце зірнуць, я збіраюся ад яго і вось, я магу прачытаць абмеркаванне

добры вечар, хлопцы, і дзякуй.
    File Allegati Файл Ўкладання
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    божа мой!

вярніце яго арыгінал ? катастрофа!

не c ? ne веды і ne свядомасці.
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    божа мой!

мама мая, што ? ведае матэрыял, а
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    божа мой!

згодны цалкам, і я пацвярджаю, што гэтыя людзі думаюць, што яны працуюць на дызель але мы тут гаворым бензіну, але іх не зраблю, нават не паклаў рукі на дызель ад гэтага хлопца
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    на мой сціплы погляд, не мае сэнсу гэта адлюстраванне.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    але, па крайняй меры, зыходны файл, І ен або не ?
    прыбыўшы на дадзенае месца ў мяне сумненні, у тым ліку аб гэтым.

з ecm 2001 года відаць, што драйвер я не знайшоў, хоць хуткасць? максімальная застаецца ў 220... я мог бы паслаць крыху больш бензіну і павялічыць трохі нават турба?

на queli параметры параіце мне гаварыў?

мой сябар даў мне карт-бланш, я б хацела зрабіць p? практыкі на гэта.

я думала, што павелічэнне значэння 10 х 100 у працэнтах, значэння ўпырску паліва і турбонаддувом, пачынаючы ад 2500, 3000 абаротаў у хвіліну, каб падняцца і змяніць карту ў 2d, а затым адкрыць яе ў 3d і паглядзець, калі крывая ? палова аднастайнай...

улічваючы, што гэтая карта і disatro і машына ўсе роўна гарыць, я не думаю, беспарадак.

ps; цікаюць, як мінімум, на пу? быць, што і звязана з тым, што 25 ачкоў-й? turbo-усе пра спрыяюць, каб біць машыны, у галаву, як мінімум? ці не мае нічога агульнага?

ps2 вы можаце даслаць мне файл зменены вамі, каб праверыць яго? ve я быў бы вельмі ўдзячны, таксама ў pvt, я гатовы даць вам **** і ўсе, заўседы, калі вы хочаце гэта зрабіць.

яшчэ раз дзякуй за ўсе адказы. жадаю вам вяселых святаў
    джані

ps, калі вы хочаце, адпраўляю вам файл, які я знайшоў у інтэрнэце іншы тт, які адкрываецца з тытанам,,,, але не разумею, чаму? файл мой сябар, я магу адкрыць яго толькі з 2001.... я магу caricargli гэта, што я знайшоў у інтэрнэце? вы можаце праверыць яе на сумяшчальнасць? калі гэта месца?

у вашых руках, кожны савет ? вельмі цэніцца, калі ў вас есць жаданне і час, каб паведаміць мне, есць сапраўды ўдзячны за тое, што гэтую карту мой сябар заплаціў, калі я магу прымусіць яго палова стрыманы, я сапраўды вельмі рады, і дзякуй, сапраўды, бясконца.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-01-2014 да 14:02
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    зыходны файл ? добра.

забыліся, ecm і любой іншай праграме, якая не падтрымлівае damos для інфармацыі, з'яўляюцца зусім няправільнымі і не па-за ўсякай логікі!

каб зрабіць гэты рухавік ? неабходныя веды, а не парады, што змяніць.

карту ? катастрофа ? ен нават не будзе мець на кампутары, калі вы прымаеце парады, вярніце яго арыгінальны і спадзявацца на каго-то сапраўдным, і, хто ведае, што рабіць, каб гэтага рухавіка.

не забудзьцеся аб зменах паспрабаваць, чаму? калі вы не ведаеце, што рабіць-гэта вельмі хутка на пашкоджанні!
    IP

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •