прывітанне, хлопцы і добры вечар ўсім.
сення я быў вакол, мой мілы сябар, з tt 2.0 tfsi бензін 200 конскіх сіл.
у чаце ip? і мы прыехалі ў прамовы аўтамабілі, як заўседы, і сказаў мне, што ен машына пераназначаны, але, што было шмат праблем з гэтай нагоды, тыпу ticchettii дзіўныя, etc etc... у агульным, ад супастаўленая машыны казаў, што хадзіў горш, чым у арыгінале.
тады я яму кажу: але ў вас арыгінальныя файлы і рэдагаваць? кажа мне, вы, напэўна. мяне, я магу даць.
размяшчаю іх на мой кампутар і спрабую адкрыць іх з ecm titanium і 2001 года.
з самага пачатку я сказаў, што карту ? браніравалі на адлегласці, і яны, гэтак жа, выдалены абмежавальнік хуткасці?.
copmunque
загрузіць файл на кампутар і спрабую адкрыць яго з ecm titanium, знайсці драйвер, падыходзіць і выбіраю, то адказнасць за змяненне карты заўседы datami ад яго, але нічога... у правай калонцы, дзе павінна з'явіцца ціск загадзя і ін'екцый мяне няма нічога....
добра, кажу, а reinstallo ecm titanium, у той жа час паспрабуйце адкрыць 2 файлаў з ecm 2001 года.
выбіраю першыя 2 драйвера, звязаныя з 2.0 tfsi і адкрывае карту turbo і загадзя.... і, да майго здзіўлення, я бачу, што ўсе значэнні ў табліцы ў 2d былі павялічаны на 25 пунктаў. не 25 працэнтных пунктаў любіць толькі 25 ачкоў, як нумар.... я кажу пра турба.
у праграме заўседы бачу іншую карту турба, што есць і 2, і значэння заўседы павялічаныя 25.
абмежавальнік ціску тое ж самае.
я адкрываю то абмежавальнік абаротаў... што ? значэнне 110... што-то дзіўнае і хуткасць? значэнне pi? 500 км/ч... але я кажу... sar? няправільны драйвер...
акрамя таго, усе значэння ўпырску мяне з'яўляюцца завышаныя і не аднастайныя... калі я стаўлю карту ў 3d, здаецца, на фоне камянеў :-) так што я думаю, што драйвер няправільна... або, што менш падыходзіць для апрацоўкі turbo (можа быць), і няправільна, і ўсе астатняе...
і я спрабую адкрыць яго з другога драйвер...
на гэты раз усе значэння, здаецца, аднародных... абмежавальнік усталяваны ў 7000 і хуткасць? значэнне 220... але мне заўседы здаецца дзіўным, як тое, што....
у любым выпадку, я збіраюся адкрыць турбо і на гэты раз у 3d усе выглядае вельмі гладка... але калі я буду бачыць, з крокам... ? усе ў 0...
цяпер мне цікава... але тое, што яны змены ў гэтую карту? пу? быць, якія аб'ядналі казіно? таксама checsum, здаецца, некалькі... пу? ніколі не быць?
шкада, што я не магу адправіць файлы, заднім чыслом, я там рабіў зірнуць...
тады я perto файл, які я знайшоў у інтэрнэце на форуме, што я sembvra дастаткова сур'езна, як гэта, што не трэба быць utentio vip для загрузкі файлаў, а я rpeso файл tt 200 рэзюмэ або 210 не памятаю... - на гэты раз тытан мяне чытае. і з'яўляюцца многія пі? значэння 2001....
экю, калі я не памыляюся ? звярталіся з mpps v5
спадзяюся асвятліць у гэтым дачыненні да... механік ? мой сябар, які зрабіў экю, але я хацеў бы ведаць, калі ўсе есць? ? нармальна ці маюць няправільна caricargli карту, няправільна ці зроблена дрэнна... чаму? калі ? так я іду ад eccanico, што, можа быць, па яго думку складальнікаў адлегласць да монстра, а ?... ці, па крайняй меры ? монстар, блокаў кіравання пральных машын.
дзякуй усім за супрацоўніцтва, спадзяюся, мне адказалі на гэтае пытанне шмат... ps прыкладаю screen на карце, калі замінае сказаць мне іх выдаляю адразу ;-)
limpress.JPGchecsum.JPGprerssturboftemp.jpgpressioneturbo.jpg
ps, я бачу, што файлы, я іх назад загрузіць. калі вы хочаце, і, калі я магу зрабіць гэта, я хацеў бы postarli для farvici даць паглядзець. скажыце мне, што рабіць і ў выпадку, калі іх месца, перш чым ісці спаць... цяпер я буду