хлопцы, я зрабіў праз ecmtitanium карту так, каб пачаць разумець, што памыляюся, і калі я гуляў добра, розныя карты, але я не winrar для сціску ўкласці ў тых, хто мне руку
дзякуй усім
хлопцы, я зрабіў праз ecmtitanium карту так, каб пачаць разумець, што памыляюся, і калі я гуляў добра, розныя карты, але я не winrar для сціску ўкласці ў тых, хто мне руку
дзякуй усім
не спяшаецеся вучыцца..я выберу для macchiana, што твар эксперыментаў і па меры робіць нас кошт страцілі", дзе вы памыляецеся!!! затым форум і зрабіць пост пачынаецца, трэба не сыходзіць у 5inta!!
Што такое заяц? Трус Abarth
вы не адзіны, хочуць даведацца, я імкнуся ўнесці свой уклад у форум, каб зразумець, як вы карту.... па ўсіх правілах мастацтва!!!
вось арыгінальныя файлы і змяніць
файл ori выдалены
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 31-12-2013 да 17:45
Вось Спасылка
http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1351348235
Але і ўсе пакуты свайго шмат?
S? вы, да асновам логікі і брава..
вы толькі павінны ведаць лепш, карты, змяненні і карты, што SW не ведае..
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-01-2014 да 20:23
але напісаць сур'езна?
гэта значыць, ты бачыў, што ціску ў рампы?
вы бачылі, фазы ўпырску?
адзінае, што амаль можа пайсці і абмежавальнік крутоўнага моманту,калі вы хочаце пачаць рабіць карту не трэба, толькі змяняць усе карты, якія вы ад драйвера, але зразумець, што вы рэдагуеце і як яго змяніць бачыў, што некаторыя карты можна інтэрпрэтаваць так, другія інакш,чытайце ў форуме, і вы атрымаеце аснову, безумоўна, лепш, чым бягучыя.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
хлопцы, дзякуй, што выправілі мае паведамленні , я не сумняваўся памылак я даведацца ад вас як мага больш дайце мне руку, каб зразумець памылкі, здзейсненыя яшчэ раз дзякуй, і добрага новага года
я спрабаваў палепшыць яго трохі
147JTD115CV 1^ЗМЕНА 2^.rar
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-01-2014 ў 22:53
у форуме знаходзіцеся прыклады і абмеркавання і вы зможаце зразумець, план, план!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)