Першапачаткова Напісаў
explosion83
Усім прывітанне, у майстэрні, у мяне Fiat Stilo Abarth з скрынкай перадач selespeed,праблема ? што халодная машына рэгулярныя часткі, прыкладна на 5 секунд, а затым пачынае ingolfarsi да адключэння. Калі пастаўлю руху адразу пойдуць рэгулярныя і anchora пасля 5 секунд паўтарае, як правіла, трамвай, трамвай, прыкладна пасля 4 або 5 спробаў, cos? машына імкнецца заставацца ў руху толькі нерэгулярна з датчыкам дэтанацыі і каталізатар становіцца чырвоным, лямпа напальвання, для бензіну не спалілі.Калі я трымаю хуткае і да 3000 абаротаў у хвіліну ці больш? машына ў парадку, то калі ? гарачая машына ? ідэальны. У блоку кіравання рухавіком есць памылкі, я спрабаваў замяніць наступныя дэталі: зонды ланда, лямпы ntc, dibimetro, свечкі, bobbina. Я таксама ачысціць корпус дросельнай засланкі, спрабаваў ціск у rail фарсунак што ? 3,5 бар, фарсункі чыстыя,і перамагаюць добра, праверыў фазы. Я не ведаю, pi? што яму, у вас есць якія-небудзь ідэі? Загадзя дзякуй усім, хто хоча мне дапамагчы. Добры дзень