Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    15

Unhappy fiat stilo abarth 2.4 selespeed паліўнай халоднай няправільны 0 памылак у эбу

Усім прывітанне, у майстэрні, у мяне Fiat Stilo Abarth з скрынкай перадач selespeed,праблема ? што халодная машына рэгулярныя часткі, прыкладна на 5 секунд, а затым пачынае ingolfarsi да адключэння. Калі пастаўлю руху адразу пойдуць рэгулярныя і anchora пасля 5 секунд паўтарае, як правіла, трамвай, трамвай, прыкладна пасля 4 або 5 спробаў, cos? машына імкнецца заставацца ў руху толькі нерэгулярна з датчыкам дэтанацыі і каталізатар становіцца чырвоным, лямпа напальвання, для бензіну не спалілі.Калі я трымаю хуткае і да 3000 абаротаў у хвіліну ці больш? машына ў парадку, то калі ? гарачая машына ? ідэальны. У блоку кіравання рухавіком есць памылкі, я спрабаваў замяніць наступныя дэталі: зонды ланда, лямпы ntc, dibimetro, свечкі, bobbina. Я таксама ачысціць корпус дросельнай засланкі, спрабаваў ціск у rail фарсунак што ? 3,5 бар, фарсункі чыстыя,і перамагаюць добра, праверыў фазы. Я не ведаю, pi? што яму, у вас есць якія-небудзь ідэі? Загадзя дзякуй усім, хто хоча мне дапамагчы. Добры дзень

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    этап ты кантралюецца з дапамогай індыкатара + інструменты блакуе кулачкі правільныя??
    аднак, вы можаце паспрабаваць адлучыць раздым, які кіруе соленоид вариатора фазы так, каб не ўвесці ў эксплуатацыю і паспрабаваць...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я даволі misurerei сціску, па-мойму, мае клапаны, якія не зачыняюцца добра.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    15
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    этап ты кантралюецца з дапамогай індыкатара + інструменты блакуе кулачкі правільныя??
    аднак, вы можаце паспрабаваць адлучыць раздым, які кіруе соленоид вариатора фазы так, каб не ўвесці ў эксплуатацыю і паспрабаваць...
    Гэта этап я зрабіў з cappeli і кампаратар, паспрабуе? нават зняць каманду на фазовращатель

але калі клапаны не зачыняюцца добра, павінна пачынацца дрэнна, а ня добра, калі пры выключэнні назад адразу,машына пачынаецца рэгулярнае на працягу 5 секунд, затым праблема паўтараецца
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 21-01-2014 да 17:15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Халоднай, як правіла, лепш зачыніць, а то зонд не было часу, каб выявіць несгоревшего паліва, якое заканчваецца ў каналізацыю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў explosion83 Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне, у майстэрні, у мяне Fiat Stilo Abarth з скрынкай перадач selespeed,праблема ? што халодная машына рэгулярныя часткі, прыкладна на 5 секунд, а затым пачынае ingolfarsi да адключэння. Калі пастаўлю руху адразу пойдуць рэгулярныя і anchora пасля 5 секунд паўтарае, як правіла, трамвай, трамвай, прыкладна пасля 4 або 5 спробаў, cos? машына імкнецца заставацца ў руху толькі нерэгулярна з датчыкам дэтанацыі і каталізатар становіцца чырвоным, лямпа напальвання, для бензіну не спалілі.Калі я трымаю хуткае і да 3000 абаротаў у хвіліну ці больш? машына ў парадку, то калі ? гарачая машына ? ідэальны. У блоку кіравання рухавіком есць памылкі, я спрабаваў замяніць наступныя дэталі: зонды ланда, лямпы ntc, dibimetro, свечкі, bobbina. Я таксама ачысціць корпус дросельнай засланкі, спрабаваў ціск у rail фарсунак што ? 3,5 бар, фарсункі чыстыя,і перамагаюць добра, праверыў фазы. Я не ведаю, pi? што яму, у вас есць якія-небудзь ідэі? Загадзя дзякуй усім, хто хоча мне дапамагчы. Добры дзень
    Добры дзень, вы можаце мне сказаць тыпу блока кіравання рухавіком, ch? мантуе?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    15
    Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    Добры дзень, вы можаце мне сказаць тыпу блока кіравання рухавіком, ch? мантуе?
    bosch me 3.1

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    92
    ? былі закрануты эбу? Гэта толькі ў холаду праблема? Гарачага-то лепш ці добра? Прабачце, усе гэтыя пытанні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    на аўтамабілі c'? завод на газе або gpl?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    вы хацелі сказаць, метан або gpl :-)

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы