як назва, хто-то пу? даць мне рэкамендацыі аб тым, як выдаліць swirl на аўто!!!
як назва, хто-то пу? даць мне рэкамендацыі аб тым, як выдаліць swirl на аўто!!!
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-01-2014 да 11:10
Вы я пацвярджаю, што карта ? ...я выконваецца на 120cv і на некаторы час яна гарыць індыкатар рухавіка, і што тады ? туды добра. Прачытаны і запісаны ў bdm.
Я не рабіў дыягностыку позніх чаму? я не аднавілі аўтамабіль, але аўтамабіль ідзе добра, нават калі загараецца кантрольная лямпа.
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
ок, дзякуй, я стараюся, таму чытаю па-bdm?
Хлопцы, толькі ўчора тып патэлефанаваў мне, таму што аўтамабіль не цягне, у дыягностыцы прывада матылькоў і ланцугі candellette сігнальная лямпа рухавіка гарыць. Я думаю, зламаўся электрарухавік засланкі, але я не разумею, чаму не цягне...на наступным тыдні паглядзім, што я магу зрабіць для вас.
Я ўсталеўвала хто-небудзь з іх. Што рэкамендуецца рабіць ? зняць калектар і заглушыць адтуліны, відавочна, пасля зняцця swirl, улічваючы, што на некалькіх, чым прапусціць, і застаецца адтуліну адкрыта, то закрыць іх ад блока кіравання служыць вельмі мала, асабліва калі аўтамабіль мае pi? у 100/120 тысяч кіламетраў. Калі ў вас есць, вы можаце эканоміць іх усю кароста і ўсталяваць, што і fiat 140cv што ? ідэнтычныя, акрамя swirl. Вядома, рухавік павінен быць спраўным і размяшчацца.
Прывялі мяне машына пасля зняцця swirl і з прывадам напалі. У мяне 2 з тымі ж праблемамі, трэба зрабіць дыягностыку і паглядзець коды памылак, калі мне ўдаецца, я раблю ў дзень.