Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 39
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48

агляд груп, узмацняльнік руля ellettrici.

Прывітанне, хлопцы, я не ведаю, калі ? правільна размясціць гэтае пытанне ў гэтай частцы форума...а цікава, тым, хто, магчыма ? разбіраецца info на агляд руля электрычныя.
    Я хацеў бы пашырыць маю майстэрню з гэтай паслугай, але я не ведаю, з чаго пачаць. C'? хто-то пу? даць савет? Проста заменіце датчыкі крутоўнага моманту і пры дапамозе прастакутны кранштэйны?
    Прашу прабачэньня ў мадэратараў, калі ? памыліўся раздзелам.
    З павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў Omt Visualizza Messaggio
    Проста заменіце датчыкі крутоўнага моманту і пры дапамозе прастакутны кранштэйны?
    Тут я б што-небудзь сказаць. Як ? магчыма, што многія калегі збіраюць sti бласлаўлены датчыкі крутоўнага моманту без маркер ( кажуць мне, што c'? метад) і нармальна ці гэта?

Я ніколі не стаўлю замяніць датчыкі sti, чаму? я ведаў, што гэта было неабходна ў маркер, але, размаўляючы з калегамі, я выявіў, што ўсе яны замяняюць і на 10 толькі 1 мае прастакутны кранштэйн. Тады мне s? што не ? так? трэба!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Сапраўды, у майстэрні, што я паказваю, я бачыў шмат разоў мяняць датчык крутоўнага моманту на групы fiat, не выкарыстоўваць маркер.
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    на самай справе вы можаце? змяніць без маркер,вы можаце? зрабіць да школе, я на машыне,проста ведаць, як правільна!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Датчык кута рулявога кіравання, выканаўшы дзеянні, падыходзіць, дарэчы, даволі банальна, вы не маркер, рабіць выраўноўванне пасля дыягностыкі. Прастакутны кранштэйны напісаць "p"? час, што знаходзіцца ўбачыў, што c'? таксама трымальнік, каб усталяваць яго...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    калі ў гарах заўседы па-за цэнтра, проста centragli з дыягназам, зрабіў працэдуру некалькі разоў, у мяне ніколі не было праблем, толькі на opel мне прыйшлося паўтарыць аперацыю 3-4 разы, потым ен узяў, і dignosi, які кажа яму, дзе стаіць нуль,
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Мой brain bee і delphi не робіць... Sar? цяпер rottamarle?.? Вас, якія вы выкарыстоўваеце texa?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    bosch робіць'!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я зрабіў шмат для fiat punto і panda толькі датчык. Проста прымацаваць іх з зашчапкай, а затым цэнтр з дыягназам пасля ўстаноўкі, і ўсе. Выкарыстанне bosch, і ў мяне ніколі не было ніякіх праблем, калі не некалькі разоў, што як толькі вы на матацыкле рулявое кола паварочваецца да ўпора ў адзіночку, проста, што хто-то трымае і ў той жа час ен скідае з дыягназам.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Выдатныя парады... прыемна чуць! Дзякуй усім

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы