Вялікім попытам актывацыі ? прыехала...дзякуй за дзе.

Прывітанне сябрам савет , Павел, . былы Эміліяна ,52 гадоў, цяпер жыву ў Дамініканскай Рэспубліцы, і дапамога сябра, Роўны, 59 гадоў, былы механік Fiat больш чым на 16 гадоў, а затым у Ford яшчэ на 10, што, маючы нават ен сышоў patrio зямлі, па розных прычынах, надае адрамантаваць аўтамабіль, я паказаць сярэднюю ацэнку для падкаст пк, ubuntu, server, праграмаванне eprom я даведаўся, клеі vechie пласціны на паток, і ўбачыў, што мой сябар з пк зводзіць, не, што я геній, яму я стаўлю ей кампутар, каб зрабіць дыягназ, тут не апрацоўваюць eprom, disel мала і ўсе Toyota, nissan або isuzu, то mercedes ML, golf tdi амаль да нуля, bmw td нічога, дзе робяць дыягностыку, індыкатары згасаюць абслугоўванне, шпіенаў, падушка бяспекі, і цяпер иммобилайзера нуля, і вы выкарыстоўваць + што яшчэ х высветліць недахопы рухавікоў і ўмяшацца , каб тут вучыцца для мяне новую главу, і спадзеючыся, што не зламаць скрынкі, і з цягам часу для таго, каб супрацьпаставіць розныя памочнікі, дзякую Вас усіх, для нас?, і разумення, калі capiter? што рабіць? есць пытанне ад neofit?.

Яшчэ прывітанне і дзякуй усім вам, і я fiondo што-то чытаць для autocm 2013r1, клон, мой сябар necesssita але да гэтага часу не магу прымусіць яго працаваць....

Bye Bye dema2