Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906

Fiat sedici 1.6 16v мінімум нераўнамерна

Усім прывітанне
    сення мяне папрасілі вырашыць гэтую праблему на fiat sedici ori 2008 1.6 16v з завода gpl, так як у машыне, так і ў benza, што ў gpl тузае і не вытрымлівае, як мінімум. Тое, што робіць гэта таксама benza не прымушае мяне думаць, праблема ў ўстаноўкі звадкаванага газу....дыягностыка ніякіх памылак. Ужо? мяняліся свечкі, правады і шпулькі.
    C'? спосаб, каб выправіць карту?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я б шукаў праблему ў ****llo язды, я не думаю, што што-то яго карту на ваша пытанне. Нічога дзіўнага, што гэта які-то ўсмоктвання на паветравод да дросельнай засланкі, можа быць створана падчас ўстаноўкі газавай устаноўкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    таксама я кажу, што карту я думаю, што праблему ліквідаваць не ўдалося, але momta рухавіка fiat або suzuki, магчыма, калі трохі info вы possaimo дапамагчы.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Прабачце, машыну не тузае, ідзе вельмі добра...праблема ? толькі мінімум. Мантуе рухавік fiat, ўстаноўкі, ўстаноўкі кажа што ўстаноўка гбо ? ок, можа быць праблема з клапанамі... можа быць, нават у электрарухавік, крок за крокам...
    Цяжка паставіць сябе такім чынам, мы павінны паскорыць трохі, каб зрабіць яе першай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    калі цяжка увайсці ў рух, я зрабіў шмат былі свечкі праз кожныя 25000 варта замяняць, тады калі ласка, праверце датчык тэмпературы рухавіка, што знакі правільна

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    130
    на некаторых аўто я вырашыў знішчыць ці замяніць электрарухавік крок за крокам..але на гэтай машыне не ведаю..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У некаторых выпадках гэты дэфект ? даказана таксама пракладкай галоўкі блока цыліндраў, якая гарыць паміж поршнем і іншы, або, можа быць ? нейкі клапан, які не зачыняецца ў доўг... хоць, як вам ужо? сказаў першае, што трэба зрабіць ? калі ласка, праверце электрарухавік, крок за крокам.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    колькі км вы зрабілі з тымі, свечкі? налады...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    9
    ce некаторыя праблемы ўсмоктвання, у залежнасці ад мяне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    скінуць параметры autoadattativi, мне і давялося падобнай праблемай і я вырашыў так'
    Апошні раз рэдагавалася sa80libero; 18-08-2012 ў 12:30 Прычына: памылка арфаграфіі

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •