Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174

тэрмінова пытанне c-клас w204 220 cdi

Прывітанне сябры у мяне праблема на c w204, якія пасля прыводзяць у рух вентылятары ідуць у manetta.credo як формы вентылятараў, але асабіста я вельмі месте.в дыягностыкі усе параметры ў норме, а не guasto.e карыстаюся гэтай магчымасцю, каб спытаць, калі хто-то ў Рэгіене есць ecu сэм ззаду таксама з ладу, для гэтага аўто . дзякуй сябры

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    прывітанне, звярніце ўвагу на датчык тэмпературы астуджальнай вадкасці на газ ac, калі завісае з высокай коштам, эбу разумее, што ce высокага ціску і запускае вентылятары
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Вентылятары кіруюцца модулем засцерагальнікаў спераду... хоць можа быць праблема з датчыкамі, так і ПЕРАМЕННАГА току, тэмпературы рухавіка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Я адключыў датчык тэмпературы астуджальнай вадкасці і робіць тое ж самае я спрабую змяніць форму вентылятар, які будзе ўсталяваны побач з вентылятарам жа . ніхто і ніколі не здарылася?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    калі з ac off вентылятары ідуць ж, не ? праблема ў пераменнага току.калі ж гэта не ен, то я controllerei значэння ў diag і verdere які датчык памылковае значэнне.
    я б зрабіў гэта раней, то зрабіў замену іншых кампанентаў.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •