-
fiesta 1.4 tdci стартара цяжка
добры дзень!
я прапаную пытанне аб Fiesta 1.4 tdci 2010 год, дачка майго добрага сябра, які скардзіўся на праблемы ў момант пуску рухавіка пры нізкіх тэмпературах і вільготнасці?.
У сетцы я чытаў абмеркаванне, тыпу, хто сказаў, што вырашана праблема з абнаўленне эбу факт, ад дылера...
Пытанне: ці Можа быць падобная праблема пры пуску гарачай аўтамабілі групы WW?
Для каго-то ? калі-небудзь што-то падобнае?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Няма гарачы старт vw і добра адрозніваецца ад questo.vedi ўпырску мантажуе, калі бош або siemens.e cn fap? < ? Тып рухавіка?
-
НАВІЧОК
Добры дзень, у сям'і ў нас тыя ж аўтамабілі і цяпер ? ніколі не прадставілі гэты недахоп.
Толькі адзін раз, пасля прастою каля двух тыдняў, рухавіка ? запушчаны 3-цыліндравы выяўляючы празмернай fumosit? ог..я вырашыць, проста выключыўшы рухавік і выключыць.
З магчымасцю выразання, я патлумачыў, нязручнасці з механікам, і я сказаў яму, што чытаеце іншыя форумы, вы казалі, абнаўленне эбу зрабіць у Ford.
Ен, пасля праверкі ў дыягностыцы наяўнасць памылак, мне адказалі, што першыя fiesta mk7 мелі спасылак, але я, будучы датаваны 05/2013, было ўжо? версія праграмнага забеспячэння-й? нядаўна.
-
гэта ? у лістападзе 2010 года. Не ? з першых, але не апошніх.
У dir? перайсці ў форд і спытаць, lumi для абнаўлення.
Дзякуй
-
Я павінен паставіць акцэнт на важнасці калі ласка, праверце датчык тэмпературы астуджальнай вадкасці.
-
Не пу? быць проста акумулятар трохі слабы і халодны, што пагаршае праблему?
-
калі ласка, праверце фільтр дызель я бачыў пару дэфектных
-
НАВІЧОК
На самай справе трэба высветліць, трохі лепш, пытанне..для трывогі? стартара што такое дакладна?
- Стартар ? стаміўся, як быццам не хапала кі, з боку акумулятара?
- Стартар круціцца нармальна, але трэба больш? часу, каб прывесці ў рух машыну?
- Стартар працуе добра, але code ключ не распазнаецца?
- Усе, сістэма запальвання працуе нармальна, але не адчувае, помпа для дызельнага паліва, што частка
- etc..etc..
-
кантралюе ціск дызель з дыягназам і паглядзець, і калі прыходзіць на стартар
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Не пачатковец ен tt на месцы ? праблема чэргаў.а 280 бар
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-