Прывітанне ўсім, я нядаўна распачаў праект зрабіць карту для майго аўтамабіля,delta 1.6 mjt 120 конскіх сіл.Пасля чытання розных пастоў і вывучаў нейкія файлы гэтага апошнія я пачаў гэтую працу, я заяўляю, што файл, які цяпер выкладу, гэта толькі праект і не з'яўляецца поўным, калі для адрасы, націсніце для змены.Я хацеў бы ведаць, калі я іду ў правільным кірунку або яны цалкам збіліся з курсу.Растлумачу коратка, што я раблю:у асноўным я вяду ўсе IQ да 90 мм3,я выбраў гэта значэнне, таму што некаторыя карты я ўжо разлічаны, каб гэта IQ, і я хацеў бы кіраваць, каб разблакаваць гэтую суму.Сумневы, якія мяне датычацца камяні, каб зрабіць, каб усталяваць новыя значэння ў стоўбцах,я, напрыклад, па адрасе 1c183e г. зн. карту педаль, я ў ВР абаротаў рухавіка і IQ, апошняя разлічваецца да 82 мм3,порт-гэта значэнне ад 82 да 90 мм3 і злучэнне перадапошняе значэнне ад 8199 да 8500 такім чынам павялічыўшыся на 9,8% у першым выпадку і на 3,7% у апошнім.Я выкарыстаў такія працэнты, каб "калькулятар" новыя патрабаванні крутоўнага моманту, і я цікава, калі гэта разважанне правільна... У іншых выпадках, тыпу ціску ў рампы, я абнавіў БП да 90 мм3, але я пакінуў значэння, улічваючы, што зараз яны ўстаноўлены ўжо ў 1600 бар і модынг як бы "паведаміў" правільна ecu новага IQ. Я спадзяюся, што хто-небудзь, дайце мне тлумачэнні пра гэта і скажыце мне, калі я добра працягнуць вучобу дзякуй усім, прыкладаю на врі і mod (каб скончыць)Lancia Delta 1,6-120 Л. з скрынка перадач aut-0281014750-1037400393_Flash - Copia.rardelta_ori_bp90mm3.rar