Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Закрыцце EGR Golf 5 EDC16U. Водгук карце

Хто-то можа даць мне зірнуць на гэтую карту ГОЛЬФ 5 140CV Bosch ECD16 U. у Мяне праблема ў EGR залішняга ціску turbo. Я выключыў EGR і павелічэнне значэння ўпырску паліва/крутоўны момант, і аўтамабіль ідзе значна лепш, але заўсёды вяртаецца памылка P0401 і recovery ТОЛЬКІ на 6-й перадачы. Ўкладанні Ў новы мод, толькі для закрыцця EGR. Вы скажыце мне, калі DTC, а выдаляецца? З папярэдняй версіі мод я ўзяў з нуля 2 panettoni ў ind. 0D6074 і тое, што побач. На гэта я апусціў карты на 0D524E і 2 "рогі" (тэрмін, вытанчана інжынернае ноў). Калі гэта не працуе, так і той працэс, з РАЗ, але мне скінуць занадта шмат DTC, калі я магу знайсці сонца і P0401sarebbe лепш. Дзякуй, у каго ёсць трохі часу, каб пагаварыць.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    свой мод, здаецца, ок, я дадаў p0401, але я прапаную табе заткнуць яго з ліста
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Прывітанне лсд, на жаль, не магу спампаваць файл, каб колькасць паведамленняў не дасягнута (я думаю). Вы можаце сказаць мне, як вы зрабілі, каб выдаліць DTC ўручную? Я спрабаваў карту, і неўзабаве пасля гэтага гарыць індыкатар з памылкай P0401, як я баяўся, так што змяненне НЕ з'яўляецца поўным. Я павінен панізіць колькі біт? Пакажыце мне адрас? Дадам, што ў дадатак да гэтай памылцы я нават ад залішняга ціску turbo P0234 і я не хачу, што яны звязаныя.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    У якасці альтэрнатывы , калі не парушае правілы форуму, я магу табе даслаць у ЛІЧКУ файл?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Для сістэмы EGR, трэба прывесці да 0
    Ад 0D524C ДА 0D5272
    Ад 0D5342 ДА 0D5368

DTC P0401 і прыкметай сістэмы рэцыркуляцыі ОГ заклініла у адкрытым або мае Геаметрыю блокаў або труб маршруце турбонагнетателя..
    у адваротным выпадку для DTC P0401, прыводзіць да нуля 0DAAD5

DTC P0234 і прыкметай геаметрыі заблакаваны трубаправод Перепускного клапана або Перепускной адным і тым жа маршруце..
    у адваротным выпадку для DTC P0234 прыводзіць да нуля 0DABC3
    але я б пераканаўся, што працуе правільна, у адваротным выпадку горш ужо не турбо, на 100%
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Дзякуючы лсд, каб адрасы на карце. Я рабіла тэсты, але ў мяне не было, здагадаўся, крывыя. Ты пацвердзіў тое, што я падазраючы, на самай справе заўтра паеду з праверкай руху EGR ,муфты і прывады. Затым публіцы вынікі, калі гэта каму-небудзь трэба што-небудзь мець падобных праблем.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •