Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203

Думку Карта Ypsilon 70 1.3 Multijet

Добрай раніцы ўсім,
    Я зрабіў mappetta для ypsilon, які я хацеў бы прадставіць вашай увазе і вашай крытыкі.
    Я заяўляю, што я ўжо? напісана і што ў выніку ? прымальна, але я заўважыў, што, падарожнічаючы на провад газу да хуткасці? ўмеранай, сціскаючы паскаральнік c'? невялікая затрымка, перш чым рухавік будзе штурхаць.

Я думаў, што праблема можа быць звязаная з карту педаль "driver wish", што я не запісана на малых абарачэннях, ці не так?

Акрамя таго, адмоўныя значэння ж карту педаль, што гэта такое, гэта значыць, як павінны быць павялічаныя? у + ці - ?

Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    асабіста значэнне адмоўных карту педалі іх не змяніць

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    Добрай раніцы ўсім,
    Я зрабіў mappetta для ypsilon, які я хацеў бы прадставіць вашай увазе і вашай крытыкі.
    Я заяўляю, што я ўжо? напісана і што ў выніку ? прымальна, але я заўважыў, што, падарожнічаючы на провад газу да хуткасці? ўмеранай, сціскаючы паскаральнік c'? невялікая затрымка, перш чым рухавік будзе штурхаць.

Я думаў, што праблема можа быць звязаная з карту педаль "driver wish", што я не запісана на малых абарачэннях, ці не так?

Акрамя таго, адмоўныя значэння ж карту педаль, што гэта такое, гэта значыць, як павінны быць павялічаныя? у + ці - ?

Дзякуй
    Я не магу праверыць, ці файл, чаму? не, я па-ранейшаму mx? я магу таксама сказаць вам, што ў гэтыя машыны трэба дзейнічаць, добра на абмежавальнікі крутоўнага моманту і на дызельнае паліва, што перайсці, каб даць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Я не магу праверыць, ці файл, чаму? не, я па-ранейшаму mx? я магу таксама сказаць вам, што ў гэтыя машыны трэба дзейнічаць, добра на абмежавальнікі крутоўнага моманту і на дызельнае паліва, што перайсці, каб даць
    Па-першае, дзякуй за ўвагу;
    Вы, ? толькі тое, што я зрабіў, выступаючы на абмежавальнікі і на дызель я дасягнуў добрага выніку, але я хацеў бы ліквідаваць гэтую затрымку, якую я апісаў вышэй.
    Я ўжо? дакрануўся да карты педаль "driver wish", але я не ўсе яшчэ запісваюцца ў файл.
    Дадам таксама, што сення я ехаў bravo 1.6 mjet і я заўважыў такую асаблівасць.
    І' агульная характарыстыка да multijet?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    Па-першае, дзякуй за ўвагу;
    Вы, ? толькі тое, што я зрабіў, выступаючы на абмежавальнікі і на дызель я дасягнуў добрага выніку, але я хацеў бы ліквідаваць гэтую затрымку, якую я апісаў вышэй.
    Я ўжо? дакрануўся да карты педаль "driver wish", але я не ўсе яшчэ запісваюцца ў файл.
    Дадам таксама, што сення я ехаў bravo 1.6 mjet і я заўважыў такую асаблівасць.
    І' агульная характарыстыка да multijet?
    Затрымка пісаў раней выдалілі, якія дзейнічаюць на абмежавальнікі крутоўнага моманту, трэба адгадаць праведнікі крокам з логікай дакладнае акрамя таго, для uanto тычыцца bravo 1.6 jtdm мае іншай сістэмы, і часам усе можа? таксама, прычынай з'яўляецца няспраўнасць клапана рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў або з якой-то шланг, адлучэнне расколіны або з'яўленні расколін, але я паўтараю, калі б я мог загрузіць файл, магчыма, я мог бы паспрабаваць дапамагчы вам вырашыць вашы праблемы

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •