Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Абмеркаванне: карту alfa 147 1.9 jtdm 8v

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141

карту alfa 147 1.9 jtdm 8v

колькі страсці, якія вы, хлопцы, complimentissimi!!гэта ? першае, што я магу сказаць!! і пасля гэтага? passerei спытаць меркаванні/паляпшэння, што вы можаце ўжыць да сваей карце,убачыў, што я адзін з апошніх гульцоў, і разумею, менш адной тысячнай долі па параўнанні з вамі!!але план план..з вашай дапамогай і з дапамогай маей волі? яна палепшыць?!!
    падводзячы вынік..аўто мне вельмі падабаецца, як v?,толькі p? на нізкіх,да 1750/1800 абаротаў у хвіліну, прыкладна,застаецца р? сядзіць...гэта калі я сеў на халодную з народа ў 140cv на гарачай маей 120cv(x меркаваннях trafilazione алею)раней хадзіў значна лепш на нізкіх,але горш на высокіх!!мой блізкі сябар ужо? мяне палепшылася даволі р?,відаць, што проста мантуецца ў аўтамабіль было так паліць і не хадзіў, нават не granch?!!цяпер цікава, lumi для Вас..ветэранаў chiptuning..дзе зрабіць?як?grrrrazie загадзя!!
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Карту не ? дрэнна, але есць некаторыя неадпаведнасці:
    Вы закранулі 2 абмежавальнікі дызель, але не вы іх правільным выкарыстанні, яны не хапае 1, а затым, калі прыток праз час ін'екцыі, і лепш не дакранацца да іх, т. к. павялічваецца ін'екцыі 2 разы, што так і не ведаеце, і манда, лістапад больш дызельнага паліва, чым тое, што вы думаеце
    карту часоў ? зменены асаблівым чынам, што крытэр у вас змяняецца?
    Дасягненні есць motiiv калі вы зрабілі іх такім чынам?
    да дакрануўся да 2 карты dpf, турба, а другі-rail
    турбіна па-мойму ? трохі перабольшаныя, турбіна на 140 ? тыя ж 120, змяняецца менавіта ў бок горача, таму вы не зможаце мець паляпшэння, ж 1749V, той жа кампрэсар, вы ў 1.5 бар, што больш чым 1.6 піка, я стаў асцярожны ў гэтых цісках.

Ен DPF?

У любым выпадку, каб быць першы мод, не ? дрэнна, вы бачыце нашмат горш, калі ? мукі вашага шмат, як у пачатку, не ? не дрэнна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    дайце мне зразумець, у вас усталяваны крыльчатка ўсмоктвання 1749V на адной 1749V але на выпускных???

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Карту не ? дрэнна, але есць некаторыя неадпаведнасці:
    Вы закранулі 2 абмежавальнікі дызель, але не вы іх правільным выкарыстанні, яны не хапае 1, а затым, калі прыток праз час ін'екцыі, і лепш не дакранацца да іх, т. к. павялічваецца ін'екцыі 2 разы, што так і не ведаеце, і манда, лістапад больш дызельнага паліва, чым тое, што вы думаеце
    карту часоў ? зменены асаблівым чынам, што крытэр у вас змяняецца?
    Дасягненні есць motiiv калі вы зрабілі іх такім чынам?
    да дакрануўся да 2 карты dpf, турба, а другі-rail
    турбіна па-мойму ? трохі перабольшаныя, турбіна на 140 ? тыя ж 120, змяняецца менавіта ў бок горача, таму вы не зможаце мець паляпшэння, ж 1749V, той жа кампрэсар, вы ў 1.5 бар, што больш чым 1.6 піка, я стаў асцярожны ў гэтых цісках.

Ен DPF?

У любым выпадку, каб быць першы мод, не ? дрэнна, вы бачыце нашмат горш, калі ? мукі вашага шмат, як у пачатку, не ? не дрэнна
    прывітанне,дзякуй за адказ, па-першае! карту мне зрабілі ў адным,як ужо? кажа, у першы пост!я ўсе яшчэ пачатковец, на жаль!!тым не менш, я dpf і крыльчаткі ? адрозніваецца павер мне!!крыльчатка 120 было 5 лопасцяў,супраць 6 крыльчаткі 140!і мой сябар, я павінен павялічыць турба, так? аўтамабіль,па чутках, cio? не хапае паветра!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ? такое немагчыма, gt1749Vo VB або VM адрозніваюцца толькі цвердасцю, высадак ў conngiunzione але ўсе астатняе ? ідэнтычныя, і трымаюць " + " або " - усе ж ціск, а адказаць на пытанне вышэй, вы паставілі крыльчатку халоднай боку на гайку на гарачай баку?

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    ? такое немагчыма, gt1749Vo VB або VM адрозніваюцца толькі цвердасцю, высадак ў conngiunzione але ўсе астатняе ? ідэнтычныя, і трымаюць " + " або " - усе ж ціск, а адказаць на пытанне вышэй, вы паставілі крыльчатку халоднай боку на гайку на гарачай баку?
    я павінен мець фатаграфіі..заўтра месца!!!! ..я паставіў крыльчатку халоднай баку, 140 і геаметрыю 120!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    а то аўтамабіль вы паліце, таму што ў вас разблакаваны некаторыя абмежавальнікі дызель, прыйдзе да цябе амаль 85mm3 дызельнага паліва, затым да in bad dad таксама час да 12%, то мы, напрыклад, яшчэ 9-10mm3 дызель яшчэ для анімацыі, так што вы даяце паміж 92 і 97 мм3 паліва прыкладна (разлік трохі спартанскі нават вельмі... ) з загадзя максімум 1.4 градусаў і 2 градуса ў 4500d дзе ? l"толькі кропка, у якой загадзя б зменшылася.

Мы бачым вас be зразумець, вы впрысните пад ціскам X 1000 us секунд, гэтыя us inbase на колькасць раўндаў, іх можна ператварыць у працягласць градусаў вала, ок? такім чынам, калі ўжо да ін'екцыі, але да 7? пасля пункту максімальнай блізкасці да поршневай галоўцы, цяпер, з павелічэннем часу на 12% мы, вядома, апынецца больш за 10?, вы прадбачылі " ды " і "няма" 1 ступені, такім чынам, астатак паліва, дзе ўсе гэта скончыцца? у каналізацыю, і што? эфект? тое, што турбіна занадта шмат солі ціску для дызельнага паліва, што паскарае кручэнне, то trascialando ўсе тое, што ад яго можа паўстаць на турба, што адбываецца, то? вядома дызель, які ідзе ў сліў = дым выхлапных газаў. між тым прычына на гэта, то я прашу вас, вы ведаеце, што зрабіў ваш сябар, на карту? у вас есць ideo, што закрануў ці ўсе яшчэ не разумееце, што кранулі? cio? карты, якія ен закрануў у фізічнай mtore, што яны робяць, і ў логіцы ecu?

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    а то аўтамабіль вы паліце, таму што ў вас разблакаваны некаторыя абмежавальнікі дызель, прыйдзе да цябе амаль 85mm3 дызельнага паліва, затым да in bad dad таксама час да 12%, то мы, напрыклад, яшчэ 9-10mm3 дызель яшчэ для анімацыі, так што вы даяце паміж 92 і 97 мм3 паліва прыкладна (разлік трохі спартанскі нават вельмі... ) з загадзя максімум 1.4 градусаў і 2 градуса ў 4500d дзе ? l"толькі кропка, у якой загадзя б зменшылася.

Мы бачым вас be зразумець, вы впрысните пад ціскам X 1000 us секунд, гэтыя us inbase на колькасць раўндаў, іх можна ператварыць у працягласць градусаў вала, ок? такім чынам, калі ўжо да ін'екцыі, але да 7? пасля пункту максімальнай блізкасці да поршневай галоўцы, цяпер, з павелічэннем часу на 12% мы, вядома, апынецца больш за 10?, вы прадбачылі " ды " і "няма" 1 ступені, такім чынам, астатак паліва, дзе ўсе гэта скончыцца? у каналізацыю, і што? эфект? тое, што турбіна занадта шмат солі ціску для дызельнага паліва, што паскарае кручэнне, то trascialando ўсе тое, што ад яго можа паўстаць на турба, што адбываецца, то? вядома дызель, які ідзе ў сліў = дым выхлапных газаў. між тым прычына на гэта, то я прашу вас, вы ведаеце, што зрабіў ваш сябар, на карту? у вас есць ideo, што закрануў ці ўсе яшчэ не разумееце, што кранулі? cio? карты, якія ен закрануў у фізічнай mtore, што яны робяць, і ў логіцы ecu?
    у машыне паліць паліце,але толькі ў выпадку, калі выпад!у адваротным выпадку нават не цень!!st? яшчэ, вывучаючы vare карты!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    відавочна, што паліць толькі фон, не раней, чым вы адрэдагавалі шмат часу, ні авансаў, добра, калі вы вучыцеся паведамляе, між тым, тое, што вы думаеце, што вы даведаліся, падзяліцеся, па-твойму, за тое, што ты зразумеў, што назад

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Паглядзець, як я даведаўся, я, фінч? вы не будзеце імкнуцца зразумець тое, што робяць карты, а таксама, вядома, з пытанняў, якія яму тут, на форуме, не вы зразумееце, працы, толькі так вы зможаце даведацца, і зразумець, дзе і як дзейнічаць на карце. Гэтая карта, як і большасць карт, якія вы бачыце вакол, не крокам разумны сярод іх, так? кожнай карце.спасылаецца на іншы

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •