Прывітанне ўсім ,
у мяне праблема з маей alfa 166 2.4 jtd . чэргі ? у блок, і хацеў бы працягнуць з scodifica ,але я хацеў бы ведаць тэхнічна, што гэта такое,перш чым узяць яе ад электрыкі.
Прывітанне ўсім ,
у мяне праблема з маей alfa 166 2.4 jtd . чэргі ? у блок, і хацеў бы працягнуць з scodifica ,але я хацеў бы ведаць тэхнічна, што гэта такое,перш чым узяць яе ад электрыкі.
калі вам трэба зрабіць scodifica змясціць дадзеныя ecu не з аб'емам рухавіка ў сярэдзіне, то вы бачыце, што вы можаце зрабіць....
ок, правядзе працы?
мадэль ecu scodificare ? Bosch 0 281 001 787 арыгінальныя alfa ,у мяне быў скачок увагі ? уступіў у блок "code"
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-09-2013 да 19:32
Безумоўна, sar? блок кіравання, 5-раздымы, калі...? cos?, у scodifica вы толькі з эмулятарам code Euro 2/3...
я пацвярджаю, edc 15c8 трэба зрабіць частковае, а затым паставіць эмулятар для ліквідацыі чарзе на гэтую ecu....
калі ў вас трохі manualita' вы павінны scodificare, вы марнуеце менш і ў вас засталося свае ключы.
на гэта вы павінны адкрыць і отпаять ў e2prom, зрабіць scodifica часткова з мяккай размешчаны насупраць, і затым ўсталюйце эмулятар ўнутры эбу, якія можна знайсці ў шматлікіх інтэрнэт-крамах.