Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906

Думку карта нью bravo 1.9 mjt 120 л.з.

Прывітанне ўсім...цікава меркаванне на гэтую карту для fiat bravo 1.9 mjet 120cv...я не ведаю, калі ен нават dpf.
    Я чакаю вашых каментароў...
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    для тых, хто гэтую карту?
    тады ў цэлым можа ісці, але, з майго пункту гледжання карты arricchimeto перабольшаныя, безумоўна, паліць трохі, і карту асноўнага ўпырску не зрабіў вельмі добра,rail для выбару я не раблю на ўсю карту пастаянна, але гэта суб'ектыўнае, але цябе страчу валасы яшчэ абмежавальнік rail,для астатніх-можаце ісці.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі вы мне дазволіце, я кажу мая, для задавальнення, і не таму, што? я здольны

пара запыце пры стандартных умовах я партыя-й? soft, cio? замест таго, каб зрабіць ад 15 да 17, магчыма, я б ад 8 да 18, тое ж самае паскарэнне і рэжым? спорт
    добра, максімальнага крутоўнага моманту на кожнай перадачы гэтак жа, як і ? павялічыць абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту
    я б адлюстроўваецца колькасць паліва ўпырскваецца і пакінуў арыгінальны тэрміны і фазы ўпырску.
    як ціску ў рампы, я б у партыю, 1500giri чаму? я не бачу неабходнасці пачынаць з 750giri, і я хацеў бы павялічана p? менш, скажам, 50/60bar

вядома, я кажу з вялікім umilt?, я не проста чалавек, pi? падыходзіць да "criticar" чужую працу
    Апошні раз рэдагавалася magi1984; 01-08-2012 ў 17:03

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    шчыра кажучы, я б сказаў, паспрабаваць б, можа быць, рэзкі штуршок ад 2000 аб і fumerebbe трохі не хапае карты кіравання дызель яшчэ змяніць і іншыя хітрасці, перагледзець, я так не зраблю, cos? але кожны чалавек у яго метад працы

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    для тых, хто гэтую карту?
    тады ў цэлым можа ісці, але, з майго пункту гледжання карты arricchimeto перабольшаныя, безумоўна, паліць трохі, і карту асноўнага ўпырску не зрабіў вельмі добра,rail для выбару я не раблю на ўсю карту пастаянна, але гэта суб'ектыўнае, але цябе страчу валасы яшчэ абмежавальнік rail,для астатніх-можаце ісці.
    У якім сэнсе хто ??
    У любым выпадку дзякуй за каштоўныя парады будзе вельмі моцна@? у хопіць здольнасцяў, палепшыць...я не магчымасць? пратэстуйце яго на вуліцы, чаму? ? толькі файл studio на дадзены момант!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    У якім сэнсе хто ??
    У любым выпадку дзякуй за каштоўныя парады будзе вельмі моцна@? у хопіць здольнасцяў, палепшыць...я не магчымасць? пратэстуйце яго на вуліцы, чаму? ? толькі файл studio на дадзены момант!

у сэнсе, хто зрабіў ты? калі вы ўжо ў добрай стадыі, але трэба яшчэ вучыцца ін'екцыі.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Упэўнены, што я зрабіў я....я спрабую вывучаць усе.
    Сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачынена добра? Для ін'екцый, то ты маеш на ўвазе?
    Апошні раз рэдагавалася dvdtuning; 02-08-2012 ў 08:24

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы ў сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытае правільна

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Упэўнены, што я зрабіў я....я спрабую вывучаць усе.
    Сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачынена добра? Для ін'екцый, то ты маеш на ўвазе?
    тады ўпырску parzializzato грэцкай, пачынаючы ад 1500 аб 50% з павелічэннем нагрузкі, скажам, на 8% у прагрэсіі, залезці абаротаў да 15% тое ж самае для карты arricchimeto ў хуткасці,паскарэння, rail 4-5%, гэта добра, але не на ўсей карце, таму часткі ад 1200giri прыкладна 44% нагрузкі,для turbo max 150 балаў добра і стараюся,вядома, зрабіць больш малюнку вы, што той, хто прэтэндуе на прафесіянала.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    тады ўпырску parzializzato грэцкай, пачынаючы ад 1500 аб 50% з павелічэннем нагрузкі, скажам, на 8% у прагрэсіі, залезці абаротаў да 15% тое ж самае для карты arricchimeto ў хуткасці,паскарэння, rail 4-5%, гэта добра, але не на ўсей карце, таму часткі ад 1200giri прыкладна 44% нагрузкі,для turbo max 150 балаў добра і стараюся,вядома, зрабіць больш малюнку вы, што той, хто прэтэндуе на прафесіянала.
    Uauuu....дзякуй msport! Я вучуся ў пі? я не магу? толькі на файлы, я не аўтамабіль, каб зрабіць тэст, на жаль! Я вывучаю шмат тэорыі, а затым affiancarla на практыцы ў будучыні. Я стараюся даведацца пра свой ip? на ўсіх рухавіках, якія я хацеў бы супаставіць, fiat alfa lancia wv bmw, audi і mercedes. Астатняе мяне не цікавіць цяпер, чаму? па-мойму яны пі? рогне электронікі, чым астатнія, але ў любым выпадку вы не можаце? ніколі не сказаць.
    Яшчэ раз дзякуй за каштоўныя парады, якія вы мне далі.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •