c'? метад, каб ведаць, дзе захоўваюцца км або иммо розных ecu?
c'? метад, каб ведаць, дзе захоўваюцца км або иммо розных ecu?
Прывітанне
Вы, праграмнага забеспячэння, тут, бачыце, у cualque ecu.
< У e2prom і амаль заўседы нават иммо...каб ведаць лічбы, колькі кіламетраў напісаныя выкарыстоўвайце sw спецыяльна....
вы можаце мне сказаць больш дакладна, якія з іх з'яўляюцца:
напрыклад, такіх як праграмнае забеспячэнне, каб убачыць, дзе км або иммо ў marelli 6jf
у якасці праграмнага забеспячэння, якое есць добрыя боку nyo ecucal ?
гэта я ведаю, але паколькі яны з дапамогай гэтых інструментаў вы ніколі не поўны, cio? не за парк машын поўны я digiprog 3, але многія не робяць і, асабліва, у ecu.
паколькі я ведаю, што нават тахометр не працуе, то я хацеў отпаять непасрэдна ў мікра-ці e2p, што для вырашэння праблемы, непасрэдна да базе і так зрабіць, нават иммо.
цікава, калі можна было ведаць, ці есць праграма або што-то simele дзе знайсці інфа ў розных ecu , дзе знаходзіцца иммо і так ведаю, што отпаять .
вакол есць розныя сродкі, каб зрабіць розныя рэчы, але вы павінны мець як мінімум дзесяць, каб зрабіць усе eviene нават добры выдатак.
я хацеў спарить carprog на мой digi, але c'? хто кажа добра, і што мне не рэкамендуецца...
У carprog ? вельмі добра для бяспекі у мяне есць калега, які выкарыстоўвае толькі тое, што... каб ведаць, а не дзе знаходзяцца км, а иммо не інфармацыя, да якой можна знайсці адназначнага адказу, так? кожны ecu мае яго шаснаццатковы код, так што вы можаце пачаць працаваць, маючы на ўвазе, адрасы...г. зн. у 24c04 па адрасе 00039, як правіла, есць у км (прыклад), то вы будзеце ведаць, што па гэтым адрасе ў 24c04 есць < ...зразумеў?
Дзякуй, Антоніа, ты быў вельмі ясна.
Таму я ведаю, што часта як<, што иммо знаходзяцца разам, але гэта мікра-або e2p, дзе яны знаходзяцца і размяшчаюцца ў ecu, гэта не c'? што-то яна кажа вам, напрыклад, у marelli 6f иммо ? у мікра-і кажа, дзе ? не ў яго карысць.
тыпу так.
чаму? я не разумею tatno ў тым, каб іх знайсці, дзе яны знаходзяцца, як, напрыклад, тое, што вы кажаце, што 24c04 у той ecu знаходзіцца?
я думаю, што тады на мікра, там не так напісаў 24c04 усіх іншых кодаў, як гэта часта бывае, праўда?
так што-не... 24c04 ? імя eeprom 8 pin або ножкі, у той час як мікра-б, мікрапрацэсары з'яўляюцца тыя, якія маюць шмат pin ад 40 і старэй... становішча ? розны ў розных тыпах ecu.... калі можна аднавіць праграмы, што я табе сказаў immo універсальны decode есць фатаграфіі, у якіх размешчаны vare кампаненты ў большасці ecu
ок, дзякуй, тады я бачу, калі знайду.