Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906

Множны замена рухавіка jtd 115cv з jtd 115 alfa romeo датчык абаротаў не частка

Добры дзень, у майстэрні, што я прытрымліваюся замянілі на jtd 8v 115cv з некалькіх лістоў, што і 147 jtd 115cv 8v, але на рухавіку, устаноўленым у аўтамабілі не партыі, калі мне патлумачылі, што яны розныя датчыкі абаротаў рухавіка.
    Як вы можаце вырашыць гэтую праблему? scodificare адзін ecu edc15c7 ў 147 ці вы маглі б атрымаць правільны сігнал ад ecu врі з некалькіх?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    па памяці мне здаецца, што датчыкі аднолькавыя, што памылка ў дыягназе, вы можаце паспрабаваць зрабіць поўную на гэтай 147 нават цябе сумненні датчыка.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Я ўжо спрабаваў аўтамабіля не загараецца кантрольная лямпа рухавіка і не ідзе ў руху...з ke sw я магу паспрабаваць у поўнай бяспецы? Датчыкі, мне сказалі, што адзін ? індуктыўны, а іншы не памятаю...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    але ў дыягназ, што памылка ў вас.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Права, паспрабуйце зрабіць дыягностыку рухавіка, як і перш, што. Змянілі толькі рухавік проста..? або блок кіравання? праверыць, ці няма кампанентаў або раздымаў, адлучыце....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    рухавікі ідэнтычныя, калі не змяніць механік
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    па чырвонай...вялікі legenday.....на самай справе рухавікі ідэнтычныя ў ****llo экю, што тып датчыка.....
    так што не scodificare нічога, але зрабіце неабходныя праверкі....датчык частаты кручэння седа сігнал датчыка фазы, калі на паветраны зазор у рэшткі дзярмо нападу каля...помпа нізкага і высокага ціску і г.д....не ў вас правесці праверку....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    па-мойму вы забыліся падключыць што-то, калі гэтага не зрабіць дыягностыку і месца памылкі, вы наўрад ці б дапамаглі, я пацвярджаю, што рухавік ? ідэнтычныя

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Датчыкі кручэння былі рознымі, датчык частаты кручэння, усталяванага на рухавіку, 147 не працуе, чаму? у дыягностыцы не чытаў абаротаў. Замяніць тое, замяніць flash, і e2p ад ecu множнага той, 147, аўтамабілі гульні.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Зрабіў таксама паспрабуйце замяніць толькі датчык абаротаў, новая, на рухавік усталяваны з ecu, і аўтамабіль не заводзіўся...відавочна, сігнал датчыка ? адрозніваецца.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •