Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188

Праблема з акцэнтам не памылка P1200

Добры дзень, у мяне на заводзе focus tdci 2002 года, што не частка памылкі выявілі ? p1200 range\прадукцыйнасць, ланцуг фарсункі.

Павярнуўшы ключ, рухавік працуе, але не ўключаецца. З pilot старт (эфір), але як толькі вы перастанеце выключаецца.
    Хто-небудзь з вас калі-небудзь былі падобныя праблемы???

Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    добры дзень, peterpan, вашай праблемай, і есць інжэктар, які не працуе, аб тым, што аўтамабіль, як толькі ecu разумее, што c'? дзе-інжэктар, які не працуе і адключае падачу паліва, я ? здарылася гэта ў іншы раз.. я б парэкамендаваў вам праверыць, калі c'? наяўнасць бруду і вады ў паліўнай пачынаючы з бака і фільтра, паліўная.. калі вы, ачысціць усе скрупулезна, да мяжы, адключае фарсункі і ўсе пройдзе адрамантаваць..
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    37
    а backgroup верагодныя фарсунак для прагляду, вядома, калі ў вас есць ужо? выключаны ілжывыя кантакты, фільтр, дызель...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    Гэта памылка ? трохі складаная справа, у мяне фокус заўседы робіцца з сюрпрызаў ад diventarci маці, аднак гэтая памылка можа быць фільтр на дызель, які працуе дрэнна, адзін інжэктараў, што працуе дрэнна, ці нават помпа для дызельнага паліва, што есць праблемы, магу параіць пачаць з праверкі фільтра дызельнага паліва, якая не мае страт, то любы, калі ў вас есць pompista, даступных, каб праверыць, да фарсунак, а ў выпадку, калі я яшчэ не вырашаны помпа.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне,гэта DTC і знак таго, што нейкі інжэктар страціў кадавання,зрабіце тэст аднаўлення і паглядзець, калі " нейкі інжэктар і па-за дыяпазону,то вярнуць кадоўкі фарсунак FCI фактар карэкцыі фарсунак і параўнаць код IMA з инжекторами і шыльду на вечку размеркавання,у ICU каманды форсункам і PCM калькулятар рухавіка.

калі праблема не ўхіленая, вы павінны, што рэдакцыя фарсунак!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    Таксама праверце свечкі напальвання , калі станем дурні , не заводзіўся , памылцы, усіх свечак, спаленых ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Таксама контур нізкага ціску паліва і помпа нізкага ціску праверыць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    73
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Таксама контур нізкага ціску паліва і помпа нізкага ціску праверыць
    ну і дарма...помпа нізкага

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    я ў дзве тыдня ,адно і тое ж....паспрабуйце,паспрабуйце....4 фарсункі цалкам заблакаваныя не revisionabili... пра inettori і ачысцілі ўвесь слупок, дызель!!!!

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •