Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Абмеркаванне: Дыягностыкі BMW Carsoft....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249

Дыягностыкі BMW Carsoft....

Прывітанне ўсім гэта ? мой першы афіцыйны пост, я тут, каб папрасіць выказаць свае меркаванне:
    Маючы патрэбен тэстар, трохі спецыяльна для BMW мой**** вы ? зрабіў параіць ад "сябра" Carsoft...не ведаю, калі хто-небудзь ведае, ? тэстар, які робіць BMW, Mercedes і Mini, у рэальнасці? я лічу, гэта вельмі павольна, часта не трапляе ў эбу і дапамогу ? цалкам адсутнічае, кароткі для BMW ? лепш DIS ў virtual machine..для mercedes трохі лепш, есць таксама некаторыя электрычныя схемы і робіць некаторыя кадоўкі.
    У любым выпадку, вы ведаеце, парайце, тэстар для BMW, якія таксама сутыкаюцца кадаваньне і праграмаванне?
    Калі хто-то мае, як мне Carsoft ? riscito яго l лепш, калі есць які-то прамы ? вітаем.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Я б рэкамендаваў гатэль Bavarian Тэхнічныя, калі б не патрабуецца фірмовы інтэрфейс; інтэрфейсы як лічу ELM327 мяне ў адпаведнасці з гэтым ваш запыт!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Прыгожы ? што Bavarian. каштуе прыкладна як Carsoft, але, здаецца, зроблена лепш...а мне здаецца, што яшчэ не былі зачыненыя новыя BMW 3 серыі тып F01 F02..
    Дзякуй, а для info

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Калі ў вас інтэрфейс ? толькі пытанне часу, трохі lentucci з выхадам абнаўленняў, але праграма мне ? здавалася, просты і інтуітыўна зразумелы, а таксама? вельмі поўны; як я магу бачыць?, ? непрыдатным для выкарыстання з інтэрфейсамі адрозніваюцца ад BT! Спрабаваў INPA Ediabas? Не ? наогул, інтуітыўна, але ў VM можна accoppiarci DIS; прапануе магчымасць? кадзіраваць і зрабіць дыягностыку, але нават тут няма некаторых ахопу "БМВ", pi? апошнія і трэба-й? інтэрфейсы для пакрыцця, як "стары", што гэтыя пі? свежыя; я для мяне я спрабаваў, маючы E81 N47D20A з EDC17CP03, кабелі OBD to USB K+DCan. Знаходзіцеся Камплекты на eBay за некалькі еўра, і ў камплекце КАМПАКТ-дыск для ўстаноўкі па ўсім, толькі што не ? agilissima налады для правільнай працы.

Я спадзяюся, што быў карысны ^_^!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Гэта я INPA ediabas ў virtual machine...ен робіць амаль усе...ovviamnete застаюцца па-за новыя...тое, што пакідае мяне ў здзіўленні ? што з Carsoft (арыгінальнае праграмнае забеспячэнне), якая мае фірмовы інтэрфейс з тым кабеляў для старых bmw, інтэрфейс HW ключ HW твар на BMW для pi? тыя ж рэчы, якія я раблю з дапамогай кабеля ад 40 еўра на ebay..
    ... Бывае, дзякуй 1000 будзеце бачыць? у studiarci на

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    77
    хлопцы , у мяне есць кабель ediabas, я не магу яго выкарыстаць,
    я проста адлюстраванне памылак у рэжыме рэальнага часу дадзеныя ад датчыкаў, я павінен выкарыстоўваць inpa або dis?? я не разумею
    dis, то вы зша з wmware правільна ? я магу зрабіць гэта, але не разумею, як вы выкарыстоўваеце

g

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Выкарыстоўваю мала..., але я прыкладаю кіраўніцтве для l?ўстаноўка, што я ніжэй, я табе ўбачыць, нават трохі cpme запуску і інш.. Для diagnoosi выкарыстанні DIS

Для win 32 bit
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-03-2013 ў 19:06

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    77
    дзякуй milllee ... так dis выкарыстанні ок... inpa для чаго гэта трэба?

дзякуй milllee ... так dis выкарыстанні ок... inpa для чаго гэта трэба?
    і' супраць правілаў прасіць fi і атрымаць праз ***** асабістыя ўкладанні форуму, у адваротным выпадку рэгуляванне не служыла б вярнуўся " (msport (exil77grande)
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-03-2013 ў 16:14

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    Я як inpa ediabas, што dis progman, але не магу прымусіць іх з'ехаць, хто-то можа мне дапамагчы. Загадзя дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    трапани (сіцылія)
    Паведамленні
    46
    я-кабель k+dcan магу зрабіць дыягностыку, але я не магу таго, каб пачаць праграмаванне з sss ў virtual machine,у той час як тыя ж дзеянні, усталяваўшы яе на кампутары 32-разрадная windows 7 не магу яе запусціць мне памылку 200,159.
    я нават carsoft bmw ? гэты я выкарыстоўваю для дыягностыкі хуткіх.але не так, як dis, так і мае планаў кіравання.
    на dis, калі хто-небудзь хоча саветаў, то я магу дапамагчы вам, пакуль на ўстаноўку не так шмат.
    і я магу даць руку, то на sss ў арыгінальных праграм.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •