Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483

як атрымаць коды з транспондеров?

прывітанне ўсім, хлопцы, я хацеў спытаць, калі вы ведаеце інструмент, здольны прачытаць змесціва ключоў запальвання есць транспондер, у дадзеным выпадку я кажу scania, растлумачу, часам бывае ў майстэрні, прыйдзецца паспрабаваць эбу на які-небудзь аўтамабіль, каб які-небудзь дэфект дзіўна, і калі ўладальнік страціў pin-коды, вы не можаце зрабіць, улічваючы, што блокаў кіравання рухавіка блакуюцца разам з cordinatore, або лепш, вы можаце адкрыць з канкрэтнай працэдуры, але потым вам трэба змяніць ключ запальвання з цыліндрамі з дзвярэй у як а новы блок даюць вам новыя коды, ясна, зрабіць тэст, ен шукае пазбегнуць непатрэбных выдаткаў, дзякуй усім тым, хто хоча што-небудзь сказаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне,я ведаю, для транспондера можна выкарыстоўваць TMPRO або zed bull я SBB есць яшчэ на рынку!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне motorsport дзякуй, што прыйшлі, ты ўжо? выкарыстоўваецца tmpro або zed bull? вы ведаеце, калі я магу чытаць pin-код? cio? права ўбачыць сваімі вачыма, чаму? мяне не цікавіць кланаваць ключ, але якія маюць доступ да пін-кода для разблакоўкі блока кіравання , між тым, я дакумент на тыя, якія вы згадалі

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    НЯМА, на жаль, прабачце, " на грузавік не падкаваны!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прабачце, калі вас гэта да гэтага часу здзіўляюся, але я меў на ўвазе, калі вы іх выкарыстоўвалі, на нейкі машыны, ці калі вы ведаеце, якое-небудзь сродак для аднаўлення кодаў, магчыма, чытае эбу без адкрыць

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    на car кажу заўседы, каб чытаць иммо ключы,але чытаць иммо ў ecu трэба чытаць з іншымі праграмістамі тыпу упа willem xprog трэба чытаць e2p soic,без адкрыць, я думаю, няма, вы павінны адкрыць для сілы, есць нейкі інструмент для e2p без адкрыцця і марелли!!

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    у любым выпадку, каб разблакаваць, патрабуецца на ecu перайсці з immo off....zed bull трэба кланаваць, капіяваць ключы і рабіць транспондер ў новы ключ!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    часта i i SN code зачыненыя ў bsi,body,уч, модуль иммобилайзера, то ці не ўсе роўна, нарэшце dev быць у курсе кожнага чыпа дзе ? гатэль n-code

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    дзякуй, хлопцы, я думаю, я зразумеў, што ад паслядоўнага порта si pu? зрабіць вельмі мала, каб даведацца pin-коды, і, такім чынам, для таго, каб зрабіць мае выпрабаванні мне трэба, каб сілу мець ecu доказ, што спачатку я павінен eliminarlgli ў иммо, і што за сіла, я павінен адкрыць для таго, каб чытаць чып дзе ? захоўваецца, p? занадта грувасткім, усе роўна дзякуй усім

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •