Вынікі з 1 па 8 з 8
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116

паведамленне інспекцыі peugeot 206 hdi

Прывітанне. у мяне праблема з peugeot 206 hdi я зрабіў, скараціўшы каля месяца таму я скіну < і то пасля 1000 км, прыбораў emmette mess. Паўторны купон я ў нуль, і пасля яшчэ тысячу і праходзіць < вяртаецца праблема, хто-небудзь ведае, растлумачыць чаму? asp адказу Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Якая працэдура, што прымеце?
    Cio? уключыце запальванне і націсніце і ўтрымлівайце клавішу на панэлі?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Вы іх

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў механік 85 Visualizza Messaggio
    Вы іх
    Выбачайце іх, колькі Км ен кажа, для абслугоўвання?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Тады я раблю скід з дапамогай кнопкі < x 10 секунд, затым я выключаю рамках яго назад eil новае значэнне з 20000 км да тут мы. Праз некалькі месяцаў на адлегласці некалькі тысяч км значэнне 200 км, як быццам і амаль гадзіну х купона, то I km службы ідуць хутчэй з рэальных км

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Тады я раблю скід з дапамогай кнопкі < x 10 секунд, затым я выключаю рамках яго назад eil новае значэнне з 20000 км да тут мы. Праз некалькі месяцаў на адлегласці некалькі тысяч км значэнне 200 км, як быццам і амаль гадзіну х купона, то I km службы ідуць хутчэй з рэальных км
    Ніколі не бачыў, na рэч!!..
    Mmmaaa і гэтак жа есць? працаваў на pi? 3-х гадоў у Peugeot і няма ўяўлення, анамаліі, дзіўныя..
    што вам сказаць, зрабіце добрую дыягностыку ўсіх сістэм і іх параметраў, як хуткасць?..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Ужо я зрабіў дыягностыку праверылі ўсе і ўсе на месцы, < пстрыкаюць, як правіла, няма ніякіх памылак няма, як правіла. А я больш ke зрабіць, я хачу паспрабаваць іншую карціну мы бачым інструменты

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ужо я зрабіў дыягностыку праверылі ўсе і ўсе на месцы, < пстрыкаюць, як правіла, няма ніякіх памылак няма, як правіла. А я больш ke зрабіць, я хачу паспрабаваць іншую карціну мы бачым інструменты
    Будзе тэст 9..

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •