Добры вечар усім рага, я аматар аўтамабіляў і.. часам я задаюся пытаннем, чаму? не, я працягнуў інжынерная механіка замест юрыспрудэнцыі. Некалькі месяцаў таму я пачаў чым з ручной свет перапраграмавання ва ўсе свае соусы!
Добры вечар усім рага, я аматар аўтамабіляў і.. часам я задаюся пытаннем, чаму? не, я працягнуў інжынерная механіка замест юрыспрудэнцыі. Некалькі месяцаў таму я пачаў чым з ручной свет перапраграмавання ва ўсе свае соусы!
Добры вечар, і добра прыйшоў, трэба пісаць больш? інфармацыя аб сабе... добрае працяг
Цярпенне і цнота моцных..
benarrivato,пакажыце таксама ваша імя,узрост,род заняткаў і дзе вы знаходзіцеся.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
29 гадоў, не s? калі ў будучыні юрыст, сукенка у каноза-дзі-пульяя пачаў вучыцца ў невялікі інжынерная механіка,? тут, у апуліі не трэнер узяў мяне з ім, (я б заплаціў я падаткі на працу, каб вучань, я быў добра гатовы), і пасля двух гадоў стараннай тэхніка я пакінуў. цяпер чисс?, magar? potr? riscattarmi аднак
![]()
Прывітанне і дабро запрашаем
Сардэчна запрашаем...
Сардэчна запрашаем!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Дзякуй усім, хлопцы, за вас![]()
сардэчна запрашаем.
сардэчна запрашаем...